328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.202 Makaleler 11 Çözümler 59 9 Mayıs 2025 #11 bonz dedi: +60 FPS alıyorum 2K'da. Genişletmek için tıkla... Custom ayarlar mı yoksa önünüze çıkan herhangi bir ayar Ultra mı? FSR var mı? Meraktan soruyorum hocam, kusura bakmayın.
bonz dedi: +60 FPS alıyorum 2K'da. Genişletmek için tıkla... Custom ayarlar mı yoksa önünüze çıkan herhangi bir ayar Ultra mı? FSR var mı? Meraktan soruyorum hocam, kusura bakmayın.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.208 Çözümler 86 9 Mayıs 2025 #12 RTX 4060 gibi kart icin cok fazla sıcak degil mi? Kasanin hava akisi normal mi? Fanlari dogru yapilandirdin degil mi?
RTX 4060 gibi kart icin cok fazla sıcak degil mi? Kasanin hava akisi normal mi? Fanlari dogru yapilandirdin degil mi?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mayıs 2025 #13 328914 dedi: Custom ayarlar mı yoksa önünüze çıkan herhangi bir ayar Ultra mı? FSR var mı? Meraktan soruyorum hocam, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ultra her şey hocam. DLSS4 Balanced ayarında. Hououin Kyouma dedi: RTX 4060 gibi kart icin cok fazla sıcak degil mi? Kasanin hava akisi normal mi? Fanlari dogru yapilandirdin degil mi? Genişletmek için tıkla... Normal her şey. Ev sıcak baya onun da etkisi olabilir.
328914 dedi: Custom ayarlar mı yoksa önünüze çıkan herhangi bir ayar Ultra mı? FSR var mı? Meraktan soruyorum hocam, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ultra her şey hocam. DLSS4 Balanced ayarında. Hououin Kyouma dedi: RTX 4060 gibi kart icin cok fazla sıcak degil mi? Kasanin hava akisi normal mi? Fanlari dogru yapilandirdin degil mi? Genişletmek için tıkla... Normal her şey. Ev sıcak baya onun da etkisi olabilir.