RTX 4060'lı ASUS laptop önerisi

Baydar2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Meslek
Eğitmen
İnternette 40 45 bin arası RTX 4060'lı ASUS laptoplar var ancak çok çeşidi var. İşlemci özellikle değişiyor 1 2 bin liralara ancak hangisi alınmalı bilmiyorum. SSD ve RAM düşük olabilir sonra yükseltme yaparım onları. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

İnternette 40 45 bin arası RTX 4060'lı ASUS laptoplar var ancak çok çeşidi var. İşlemci özellikle değişiyor 1 2 bin liralara ancak hangisi alınmalı bilmiyorum. SSD ve RAM düşük olabilir sonra yükseltme yaparım onları. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
Bu bütçede ASUS olarak TUF serisi var sadece hocam 4060'lı oyuncu laptopu olarak. Onlarda ısınan modeller ve kasaları da sağlam değil. Bu bütçede ASUS tercih etmenizi önermem. İlla ASUS olacaksa bunu öneririm;

ASUS şart değil diyorsanız çok daha iyi ürünler mevcut;

Bütçe çıkarsa;

Bu bütçede ASUS olarak TUF serisi var sadece hocam 4060'lı oyuncu laptopu olarak. Onlarda ısınan modeller ve kasaları da sağlam değil. Bu bütçede ASUS tercih etmenizi önermem. İlla ASUS olacaksa bunu öneririm;

ASUS şart değil diyorsanız çok daha iyi ürünler mevcut;

Bütçe çıkarsa;

Şu anda zaten ASUS TUF RTX 3050 4 GB kullanıyorum ısınması var evet ama oyunlarıma bir etkisi olmuyor kuzenim RTX 4050 Excalibur kullanıyor ısınmıyor ama benimle aynı FPS'yi alıyor oyunlarda sanırım ASUS alacağım.

Şu anda zaten ASUS TUF RTX 3050 4 GB kullanıyorum ısınması var evet ama oyunlarıma bir etkisi olmuyor kuzenim RTX 4050 Excalibur kullanıyor ısınmıyor ama benimle aynı FPS'yi alıyor oyunlarda sanırım ASUS alacağım.

Muhtemelen bu arkadaş gibi bir sorun olabilir. Bu cihazın kasıtlı olarak sıcak çalışmaya meyilli üretildiğini düşünüyorum. ASUS TUF A15 laptopta bazı tuşlar çalışmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı