RTX 4060'lı laptop önerisi

Bütçe
40k-43k

Serkan bayar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir laptop almak istiyorum. F/P açısından en iyisinin 4060'lı sistemler olduğu söylendi. Biraz araştırdım ve birkaç seçenek arasında kaldım.

Screenshot_2025-03-27-10-40-00-180_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_2025-03-27-10-39-55-882_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_2025-03-27-10-39-51-174_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_2025-03-27-10-39-42-513_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_2025-03-27-10-39-34-146_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Ben normalde Victus 16 modelini alacaktım ama ekran kartı 120W olduğu için Acer'e yöneldim. Onu da kötüleyen çok kişi var. TUF'u da beğendim aslında ama aynı şekilde ASUS'a o para verilmez diyen sürüyle kişi var. Çok kararsız kaldım, ne yapmalıyım?

İlk ikisi aynısı, onu görmezden gelin. Alırsam 2.sini alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yeni bir laptop almak istiyorum. F/P açısından en iyisinin 4060'lı sistemler olduğu söylendi. Biraz araştırdım ve birkaç seçenek arasında kaldım.

Eki Görüntüle 2454974

Eki Görüntüle 2454975

Eki Görüntüle 2454976

Eki Görüntüle 2454977

Eki Görüntüle 2454978

Ben normalde Victus 16 modelini alacaktım ama ekran kartı 120W olduğu için Acer'e yöneldim. Onu da kötüleyen çok kişi var. TUF'u da beğendim aslında ama aynı şekilde ASUS'a o para verilmez diyen sürüyle kişi var. Çok kararsız kaldım, ne yapmalıyım?

İlk ikisi aynısı, onu görmezden gelin. Alırsam 2.sini alırım.
Asus TUF Gaming F15'e de bakabilirsiniz. Benim şu anda da kullandığım bir bilgisayar. Memnunum öneririm ama yine de diğer kullanıcıların da önerisini bekleyin ve ona göre karar verin.

Victus'larda hallsensor sorunu çıktı hiç bulaşma. Nitro V serisi kötü battery drain falan da var. Asus TUF ve Acer Nitro 5 sıcak çalışıyor. Nitro 5'e ptm veya heilos uygulayınca sıcaklıklar baya düşüyor kendim de kullanıcısıyım.

Victus'larda hallsensor sorunu çıktı hiç bulaşma. Nitro v serisi kötü battery drain falan da var. ASUS TUF ve Acer Nitro 5 sıcak çalışıyor. Nitro 5'e PTM veya heilos uygulayınca sıcaklıklar bayağı düşüyor kendim de kullanıcısıyım.

Victus'lardaki hall sensor sorunu cihazin isinmasina bagli olarak uzun vadede cikiyor Intel islemcili Victus onermememizin sebebi de bu. AMD islemcili Victus'lar isinmadigi icin bu sorun cok cok uzun vadede ortaya cikiyor yada hic olmuyor.

Victus'lardaki hall sensor sorunu cihazin isinmasina bagli olarak uzun vadede cikiyor Intel islemcili Victus onermememizin sebebi de bu. AMD islemcili Victus'lar isinmadigi icin bu sorun cok cok uzun vadede ortaya cikiyor yada hic olmuyor.
İlk başta S0 serisi amd 7840hs modellerinde görüldü. uzun sürede çıksa da çıkıyor sonuçta. hadi diyelim sensörü çektik bu defa da işlemciyi limitliyor ve saçma sapan sıcaklıklara çıkıyor.

İlk başta S0 serisi AMD 7840HS modellerinde görüldü. Uzun sürede çıksa da çıkıyor sonuçta. Hadi diyelim sensörü çektik bu defa da işlemciyi limitliyor ve saçma sapan sıcaklıklara çıkıyor.

Butcedeki butun cihazlardan daha iyi oldugu gercegini degistirmez. 40000 liraya 13700H islemcili Nitro 5 alinir sadece baska hiçbir cihaz alinmaz Victus'un yaninda bu butcede. Butce artarsa Aorus alsın gecsin konu sahibi direkt.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O bütçede biraz sıcak çalışmasını göze alıp Nitro 5 almak lazım. İleride de PTM veya heilos uygulanır serin ve sessiz çalışır.

Butcedeki butun cihazlardan daha iyi oldugu gercegini degistirmez. 40000 liraya 13700H islemcili Nitro 5 alinir sadece baska hiçbir cihaz alinmaz Victus'un yaninda bu butcede. Bütçe artarsa Aorus alsın gecsin konu sahibi direkt.

Hocam şimdi anladığım kadarıyla üstteki modellerin hepsinde belli sorunlar var size göre en az sorunluyu onermissiniz peki bu Aorus dediğinde bu tarz bir sorun vesaire var mı 3 4 k fazla vermeye değecek bir cihaz mi kendisi.

Hocam şimdi anladığım kadarıyla üstteki modellerin hepsinde belli sorunlar var size göre en az sorunluyu onermissiniz peki bu Aorus dediğinde bu tarz bir sorun vesaire var mı 3 4 k fazla vermeye değecek bir cihaz mi kendisi.
Sorunu yok hocam hayir. Aorus bulabileceginiz en premium cihazlardan. Kesinlikle deger. Ekran ve kasa kalitesi cok ust duzey. Sogutmasi deseniz mukemmel. Kronik sorunu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı