RTX 4060'lı sistem alınır mı?

Darboğaz olmaz, 4060 için kendi sitesinde minimum 550w psu öneriyor. Bende geçen hafta bende buna benzer bişey topladım, kesinlikle kuletipi soğutucu gerekiyor işlemci çok ısınıyor ayrıyeten ben 650w psu tercih ettim.
 
Kasayı kesinlikle bütçen yetiyorsa Vento 650W yap bütçe yetmezse en azından 550W Vento yapmalısın yoksa benim gibi elinde kalır PSU.
 
5600 genellikle stok fan ile de soğutuluyor. Macunu hatalı sürdüyseniz veya pumpout sorunlu macun kullandısyanız ısınır.
KS sorusuna gelince, Kasayı Vento yapın. Bütçeniz yeterse KC3000 SSD yapabilirsiniz.
 
5600 genellikle stok fan ile de soğutuluyor. Macunu hatalı sürdüyseniz veya pumpout sorunlu macun kullandısyanız ısınır.
KS sorusuna gelince, Kasayı Vento yapın. Bütçeniz yeterse KC3000 SSD yapabilirsiniz.
Hocam kule tipi soğutucu gelene kadar stok fanla kullandım valo cs lol gibi oyunlarda sıkıntı olmadı da bi forza açayım dedim yavaş yavaş yükselmeye başladı 95 civarlarına gelincede oyunu kapattım direkt.
 
Stok fan ortama göre değişebilir. Ama yaza girince hemen heryerde stok fan yetersiz kalıyor. O zamanda klima açıp PC kullanacaksanız o ayrı mevzu. Ama sırf işlemci için klima açılacağını düşünmüyorum açıkcası.

Stok fanı araştırırsanız herkesin sıkıntısı sıcaklıklar. Onu bir önceki versiyon 5500'e tam yetmesinden anlıyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…