4060 ekran kartı olan güzel sistem istiyorum biraz inceledim böyle bir sistem buldum alınır mı? Sistemi yaza kadar anca toplarım sonrasında 3-4yıl sıkıntı çıkarmasın, ETS 2 de güzel FPS versin yeter. 20bin TL'nin üstüne çok çıkmadan önerirseniz sevinirim.
4060 ekran kartı olan güzel sistem istiyorum biraz inceledim böyle bir sistem buldum alınır mı? Sistemi yaza kadar anca toplarım sonrasında 3-4yıl sıkıntı çıkarmasın, ETS 2 de güzel FPS versin yeter. 20bin TL'nin üstüne çok çıkmadan önerirseniz sevinirim.
Dostum ben gardırobum. Arkadaşın isteklerine göre önerilerde bulundum. Kendisi üstüne yakışanı giyecektir. Sadece ETS oynamaz zaten canı sıkılır farklı oyunlara da sarar.
Dostum ben gardırobum. Arkadaşın isteklerine göre önerilerde bulundum. Kendisi üstüne yakışanı giyecektir. Sadece ETS oynamaz zaten canı sıkılır farklı oyunlara da sarar.
ELITE-7800XT-MAGAZA Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 512GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Benim de bir RTX 4060 sistemim var sistem özelliklerim ise böyle. Parçaların kalitesine marka farkına göre fiyat azalır yükselir.
4060 white 8 GB MSI Ventus
MSI 600 wat güç kaynağı
32 GB DDR4 RAM 3600 MHz XPG
Samsun EVO Samsung QVO SSD SATA toplam 1 buçuk TB
MSI B240 sıvı soğutma
MSI oyuncu kasası
AMD Ryzen 5600 X işlemci