M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #11 MSI Afterburner yapamadıysanız NVIDIA'nın oyun içinde kendi yazılımıda var oyundayken alt+Z yapın öyle ekran görüntüsü atabilirsiniz.
MSI Afterburner yapamadıysanız NVIDIA'nın oyun içinde kendi yazılımıda var oyundayken alt+Z yapın öyle ekran görüntüsü atabilirsiniz.
pyt Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #12 masterRR dedi: MSI Afterburner yapamadıysanız NVIDIA'nın oyun içinde kendi yazılımıda var oyundayken alt+Z yapın öyle ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet videodan bakarak yapmaya çalıştım ama değerleri göremedim bi türlü
masterRR dedi: MSI Afterburner yapamadıysanız NVIDIA'nın oyun içinde kendi yazılımıda var oyundayken alt+Z yapın öyle ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet videodan bakarak yapmaya çalıştım ama değerleri göremedim bi türlü
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.424 Çözümler 7 15 Mayıs 2024 #13 masterRR dedi: MSI Afterburner yapamadıysanız NVIDIA'nın oyun içinde kendi yazılımıda var oyundayken alt+Z yapın öyle ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CPU sıcaklıgı görünmüyor onda. Bizim için en önemli etkenlerden biride, CPU sıcaklıgı onu görmek lazım. pyt dedi: Evet videodan bakarak yapmaya çalıştım ama değerleri göremedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Birkaç video daha izle bence. Birkaç kere Alt Tab yapmak gerekebiliyor, değerleri görebilmek için.
masterRR dedi: MSI Afterburner yapamadıysanız NVIDIA'nın oyun içinde kendi yazılımıda var oyundayken alt+Z yapın öyle ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CPU sıcaklıgı görünmüyor onda. Bizim için en önemli etkenlerden biride, CPU sıcaklıgı onu görmek lazım. pyt dedi: Evet videodan bakarak yapmaya çalıştım ama değerleri göremedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Birkaç video daha izle bence. Birkaç kere Alt Tab yapmak gerekebiliyor, değerleri görebilmek için.
pyt Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #14 DeliDivane dedi: Prizde demek istedim zaten. Yukarıdaki videodaki gibi oyun içi değerleri içeren ekran görüntüsünü atabilirsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... nvdia nın kendi yazılımından atabildim ancak iş görür gibi duruyo DeliDivane dedi: CPU sıcaklıgı görünmüyor onda. Bizim için en önemli etkenlerden biride, CPU sıcaklıgı onu görmek lazım. Birkaç video daha izle bence. Birkaç kere Alt Tab yapmak gerekebiliyor, değerleri görebilmek için. Genişletmek için tıkla... coretemp kullanıyorum o olursa onuda ekleyeyim geç gördüm mesajınızı
DeliDivane dedi: Prizde demek istedim zaten. Yukarıdaki videodaki gibi oyun içi değerleri içeren ekran görüntüsünü atabilirsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... nvdia nın kendi yazılımından atabildim ancak iş görür gibi duruyo DeliDivane dedi: CPU sıcaklıgı görünmüyor onda. Bizim için en önemli etkenlerden biride, CPU sıcaklıgı onu görmek lazım. Birkaç video daha izle bence. Birkaç kere Alt Tab yapmak gerekebiliyor, değerleri görebilmek için. Genişletmek için tıkla... coretemp kullanıyorum o olursa onuda ekleyeyim geç gördüm mesajınızı
M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #15 pyt dedi: Eki Görüntüle 2196013 NVIDIA'nın kendi yazılımından atabildim ancak iş görür gibi duruyor. Core Temp kullanıyorum o olursa onu da ekleyeyim geç gördüm mesajınızı. Genişletmek için tıkla... Hocam GPU %1 kullanılıyor görünüyor ayarları yükseltmeyi dener misiniz yüksekte ise zaten onboard oynuyosunuzdur.
pyt dedi: Eki Görüntüle 2196013 NVIDIA'nın kendi yazılımından atabildim ancak iş görür gibi duruyor. Core Temp kullanıyorum o olursa onu da ekleyeyim geç gördüm mesajınızı. Genişletmek için tıkla... Hocam GPU %1 kullanılıyor görünüyor ayarları yükseltmeyi dener misiniz yüksekte ise zaten onboard oynuyosunuzdur.
pyt Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #16 DeliDivane dedi: CPU sıcaklıgı görünmüyor onda. Bizim için en önemli etkenlerden biride, CPU sıcaklıgı onu görmek lazım. Birkaç video daha izle bence. Birkaç kere Alt Tab yapmak gerekebiliyor, değerleri görebilmek için. Genişletmek için tıkla... bu şekilde alabildim ancak
DeliDivane dedi: CPU sıcaklıgı görünmüyor onda. Bizim için en önemli etkenlerden biride, CPU sıcaklıgı onu görmek lazım. Birkaç video daha izle bence. Birkaç kere Alt Tab yapmak gerekebiliyor, değerleri görebilmek için. Genişletmek için tıkla... bu şekilde alabildim ancak
M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #17 pyt dedi: Evet videodan bakarak yapmaya çalıştım ama değerleri göremedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'de ayarlar düğmesine basın orada izleme var oradan CPU temperature GPU temperature falan gerekli olanları seçin sonra riva turneri açın beraber çalışırlar oyuna girince.
pyt dedi: Evet videodan bakarak yapmaya çalıştım ama değerleri göremedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'de ayarlar düğmesine basın orada izleme var oradan CPU temperature GPU temperature falan gerekli olanları seçin sonra riva turneri açın beraber çalışırlar oyuna girince.
pyt Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #18 masterRR dedi: Hocam GPU %1 kullanılıyor görünüyor ayarları yükseltmeyi dener misiniz yüksekte ise zaten onboard oynuyosunuzdur. Genişletmek için tıkla... hepsi en yüksekte şuan peki kendi ekran kartıma nasıl geçiş yapacağım ?
masterRR dedi: Hocam GPU %1 kullanılıyor görünüyor ayarları yükseltmeyi dener misiniz yüksekte ise zaten onboard oynuyosunuzdur. Genişletmek için tıkla... hepsi en yüksekte şuan peki kendi ekran kartıma nasıl geçiş yapacağım ?
M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #19 pyt dedi: Bu şekilde alabildim ancak. Eki Görüntüle 2196016 Genişletmek için tıkla... Hocam laptopta sıkıntı var her ne olursa olsun çözün yakın zamanda bu sıcaklık sorununu. Macunlardan olabilir tozdan olabilir birçok şey var.
pyt dedi: Bu şekilde alabildim ancak. Eki Görüntüle 2196016 Genişletmek için tıkla... Hocam laptopta sıkıntı var her ne olursa olsun çözün yakın zamanda bu sıcaklık sorununu. Macunlardan olabilir tozdan olabilir birçok şey var.
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.424 Çözümler 7 15 Mayıs 2024 #20 masterRR dedi: Hocam GPU %1 kullanılıyor görünüyor ayarları yükseltmeyi dener misiniz yüksekte ise zaten onboard oynuyosunuzdur. Genişletmek için tıkla... GPU %1 kullanımı olmaması lazım arkadaşın dedigi gibi. GTA 5 EXE'yi bulup bu ayarları filan kontrol et.
masterRR dedi: Hocam GPU %1 kullanılıyor görünüyor ayarları yükseltmeyi dener misiniz yüksekte ise zaten onboard oynuyosunuzdur. Genişletmek için tıkla... GPU %1 kullanımı olmaması lazım arkadaşın dedigi gibi. GTA 5 EXE'yi bulup bu ayarları filan kontrol et.