RTX 4060'ta GeForce Experience değerleri hatalı gösteriyor

K1nay

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta Gainward RTX 4060 Python2 modelini aldım. Ne zaman NVIDIA yer paylaşımını açsam GPU kullanımı, sıcaklığı ve fan hızını sabit gösteriyor.
Cyberpunk'a girip ayarları ultraya çekiyorum ve 10-15 dakika takılıyorum, değerler hala aynı.
Ekran kartını driverlarını DDU ile silip yükledim, ilk seferde çalıştı ancak kapatıp açtıktan sonra yine aynı. Format atmama rağmen sorun düzelmedi. Hatalı değerlerin hepsi GPU ile alakalı, ms-CPU-FPS değerleri doğru çıkıyor.
Yazılımı silip baştan kurduğumda sorun tek seferliğine düzeliyor ancak cihazı kapatıp fişi çekip belli bir süre bekleyip tekrar açtığımda sorun aynen devam ediyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda ise GPU kullanımını görebiliyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ve nedeni nedir?

değerler1.png

Hocam haklı olabilirsiniz, ama ben sorunu yaşayan ve çözümü bilen başka insanlar var mı diye merak ediyorum. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Eğer karta sorun varsa 14 gün geçmeden iade etmek istiyorum. O sebeple konuyu açtım.
Kartta hicbir sorun yok dostum bu cop uygulamayla ayni sorunu yasayan binlerce insan var.

Kartta hicbir sorun yok dostum bu cop uygulamayla ayni sorunu yasayan binlerce insan var.
Hocam Afterburner gibi uygulamaları kullanmak elbette bu uygulamaya göre efektif olduğu için daha sağlıklı olabilir. Ama aynı sürüm içerisinde 1 hafta önce Inno3d 4060 ile kullandığımda böyle bir sorun yoktu, kartı takmadan aynı şekilde 3050 kullanıyordum ve yine böyle bir sorun yaşamadım. Durum bu karta özel olunca kafama çok takıldı.
Önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Hemen aynı şekilde kontrol edeyim.

Hocam Afterburner gibi uygulamaları kullanmak elbette bu uygulamaya göre efektif olduğu için daha sağlıklı olabilir. Ama aynı sürüm içerisinde 1 hafta önce Inno3d 4060 ile kullandığımda böyle bir sorun yoktu, kartı takmadan aynı şekilde 3050 kullanıyordum ve yine böyle bir sorun yaşamadım. Durum bu karta özel olunca kafama çok takıldı.
Önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Hemen aynı şekilde kontrol edeyim.
hwinfo64.

Evet. Fps'yi bile göstermiyor bazen.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Dediğim gibi; bütün değerler doğru olup sadece GPU ile alakalı değerler yanlış olunca aklıma çok takılmıştı. Üstelik aynı sürümde 2 farklı model kullanınca ve bir şey göremeyince iyice garipsedim. Hemen diğer uygulamaları kurup birde öyle kontrol edicem. Tekrardan çok teşekkürler.

Evet. Fps'yi bile göstermiyor bazen.
Hocam afterburner ile aynı değerleri bizzat inceledim ve sonuç çok sağlıklı. Tekrardan çok teşekkürler, içime su serptiniz. Sağolun.

Dosya Ekleri

• teşekkürler.png
    teşekkürler.png
    2 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı