Notlarım arasına aldım teşekkürler. Sıvı Soğutma yerine Hava Soğutma önerir misiniz? Ayrıca B650 'nin Wifi modülüne ihtiyacım yok. Buna göre tekrar önerir misiniz?
7800x3d için hava soğutma önermem. O işlemci için AMD'de AIO sıvı soğutma öneriyor. B650 Gaming Plus'ın muadillerinde hep Wi-Fi var. Onunla aynı donanımda olup Wi-Fi'si olmayan kart yok.
7800x3d için hava soğutma önermem. O işlemci için AMD'de AIO sıvı soğutma öneriyor. B650 Gaming Plus'ın muadillerinde hep Wi-Fi var. Onunla aynı donanımda olup Wi-Fi'si olmayan kart yok.
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Belirttiğiniz CPU Anakart Ve Ram 'i satın aldım. Ram EXPO açtığımda bu değerlere çıkıyor fakat MemTest 'e Error alıyorum. Ram 'i iade etmeyi düşünüyorum. Var mı fikriniz?
Belirttiğiniz CPU Anakart Ve Ram 'i satın aldım. Ram EXPO açtığımda bu değerlere çıkıyor fakat MemTest 'e Error alıyorum. Ram 'i iade etmeyi düşünüyorum. Var mı fikriniz?