RTX 4070 12 GB mı, 4060 Ti 16 GB mı?

Şimdi de hiç mi AMD kullanmadınız diyorsun. Ya hocam bir git Allah aşkına.

4060 Ti performansı çıkmadı daha AMD seçenekler daha mantıklı ama.

Evet RTX yok, RT var RTX NVIDIA'nın işin oyunu, GeForce Experience bana göre rezalet sürücüleri saymazsak AMD Software 10 böler 10'a katlar.

Aynı soru için ben de cevap arıyorum. Sonuç olarak ne cevabını alıyoruz? RTX 4060 16 GB mı, RTX 4070 12 GB'mı? 1080p için konuşursak.

Sizin kararınız, ben ileride 2K ya geçerim diyorsanız 4060 alabilirsiniz 1080p için 4070 daha mantıklı.

Şimdi de hiç mi AMD kullanmadınız diyorsun. Ya hocam bir git Allah aşkına.

Git Allah aşkına diyerek tartışmayı kazanmış olmuyorsun kanka daha AMD'nin programı NVIDIA'dan daha iyiyken neden "sırf GeForce Experience için tercih edenler var" dediğini açıklaman gerek.

4060 Ti 16 GB > 4070 12 GB şahsen 4 GB VRAM aradaki FPS farkından daha önemli.

Yani 20 yıl kullanacak olsa anca 16 GB VRAM'e ulaşır 1080p çözünürlük o zamana kadar da kartın performansı yetersiz kalır VRAM on bir önemi olmaz bu yüzden bence 4070 daha mantıklı olur.

Sizin kararınız, ben ileride 2K ya geçerim diyorsanız 4060 alabilirsiniz 1080p için 4070 daha mantıklı.
2K için neden daha güçsüz bir kart daha mantıklı onu anlamadım. VRAM bu kadar etki edecek mi oyunlara?
Evet RTX yok, RT var RTX NVIDIA'nın işin oyunu, GeForce Experience bana göre rezalet sürücüleri saymazsak AMD Software 10 böler 10'a katlar.
Geforce Experience'de neyi beğenmediniz de rezalet diyorusunuz? Yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

1080p için 4070'in daha ömrü var aslında.
Elbette 6950XT daha uzun ömürlü olur ama 4070 de tercih edilebilir 1080p için

4060 Ti DLSS 3.0 ile FSR'siz 6950XT'ye yetişemiyor, ki daha FSR3.0 çıkacak
Doğruya doğru FSR DLSS kadar başarılı bir teknoloji değil. Evet, AMD F/P ve VRam açısından iyi ama parası olan birinin bence Nvidia alması daha mantıklı.

2K için neden daha güçsüz bir kart daha mantıklı onu anlamadım. VRAM bu kadar etki edecek mi oyunlara?

12 GB VRAM şimdi yetse bile ileride yetersiz kalacağı için biraz performanstan kısmak gerek ve arada aman aman bir performans farkı da yok ikisi de 2K için yeterli performansa sahip.

GeForce Experience'de neyi beğenmediniz de rezalet diyorusunuz? Yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

Kullanmayan anlamaz...
Öncelikle berbat bir arayüzü var ve bazen kafayı yiyor bu bazılarının sırf o var diye NVIDIA tercih ettiği GeForce Experience.

Doğruya doğru FSR DLSS kadar başarılı bir teknoloji değil. Evet, AMD F/P ve VRAM açısından iyi ama parası olan birinin bence NVIDIA alması daha mantıklı.

Ben hala bir mantık bulamıyorum RT ile işi yoksa veya render ile işi yoksa AMD almamak için bir sebep kalmıyor.
Sürücüsü kötü demeyin lütfen bana.

GeForce Experience'de neyi beğenmediniz de rezalet diyorusunuz? Yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

Çok basit, AMD Software baksanız bir en az 2-3 kat daha çok seçenek var, kontrol paneli 20 yıldır aynı.

Tartışmayı kazanmışlık falan değil. Kendimce sonlandırıyorum. Hala bir agresiflik peşindesiniz, size ne fikir söylenir ne laf anlatılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…