Kastettigim o evet. Sorun oldugundan degil. Sadece cok kucuk bir darbogaz var onu soylemek istedim.
Arkadas cevap vermis kastim o cok kucuk bir darbogaz. Sorun olmadigini biliyorum sadece var cok ama cok kucuk. DSR acip 2K da oynuyorum oyunlari zaten.
Her OC fazla ısındırmaz hocam. R5 1600 stok mu bilmiyorum fakat bayağı küçük bir stok fanda 75 dereceyi görüyordu BIOS'tan birkaç Boost ayarı kapatıp 3.8GHz'e sabitledim 70 üstünü görmüyor ve eskisine nazaran benchmarkda %10'un üzerinde performansım arttı. Aynı şekilde 7600X için de yapılabilir.
Her OC fazla ısındırmaz hocam. R5 1600 stok mu bilmiyorum fakat bayağı küçük bir stok fanda 75 dereceyi görüyordu BIOS'tan birkaç Boost ayarı kapatıp 3.8GHz'e sabitledim 70 üstünü görmüyor ve eskisine nazaran benchmarkda %10'un üzerinde performansım arttı. Aynı şekilde 7600X için de yapılabilir.
Bakın istediğinizi diyebilirsiniz ama 4070'i darboğaz olmadan kullanmak için ideal işlemciler 1080p'de R7 7700, 2k'da R5 7600'dür. Ben de almasın demiyorum 5600'e yükseltsin işlemcisini en kötü.
MSI NVIDIA Geforce RTX 4060 Ti Gaming X Trio 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.