mwlsae itoshi Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:21 #51 Elwaysed dedi: Arada 1000₺ kadar bir fark var. İşlemcilerin tek farkı x olanın 200mhz fazla olması. Genişletmek için tıkla... gönlüm rahat olsun diye biraz tedirginlik var iki işlemci arasında çok kararsız kaldım Elwaysed dedi: Arada 1000₺ kadar bir fark var. İşlemcilerin tek farkı x olanın 200mhz fazla olması. x için ise https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gclid=CjwKCAiA55rJBhByEiwAFkY1QMkW9GOtzJu-nnOPNZj0jryujWEn4zeezHGhslbqoCD2YzPsX31KFRoCKcgQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... pc ye taktığım gün haber vericem
Elwaysed dedi: Arada 1000₺ kadar bir fark var. İşlemcilerin tek farkı x olanın 200mhz fazla olması. Genişletmek için tıkla... gönlüm rahat olsun diye biraz tedirginlik var iki işlemci arasında çok kararsız kaldım Elwaysed dedi: Arada 1000₺ kadar bir fark var. İşlemcilerin tek farkı x olanın 200mhz fazla olması. x için ise https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gclid=CjwKCAiA55rJBhByEiwAFkY1QMkW9GOtzJu-nnOPNZj0jryujWEn4zeezHGhslbqoCD2YzPsX31KFRoCKcgQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... pc ye taktığım gün haber vericem
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 322 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:24 #52 mwlsae itoshi dedi: gönlüm rahat olsun diye biraz tedirginlik var iki işlemci arasında çok kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 5600 ufak bir OC ile 5600x seviyesine geliyor zaten.
mwlsae itoshi dedi: gönlüm rahat olsun diye biraz tedirginlik var iki işlemci arasında çok kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 5600 ufak bir OC ile 5600x seviyesine geliyor zaten.
mwlsae itoshi Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:25 #53 Elwaysed dedi: Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 5600 ufak bir OC ile 5600x seviyesine geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... anladım
Elwaysed dedi: Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 5600 ufak bir OC ile 5600x seviyesine geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... anladım
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 322 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:26 #54 mwlsae itoshi dedi: anladım Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun.
mwlsae itoshi Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:26 #55 Elwaysed dedi: Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 5600 ufak bir OC ile 5600x seviyesine geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... n11 den işlemci alınırmı Elwaysed dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... stok fan yeterli olurmu
Elwaysed dedi: Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 5600 ufak bir OC ile 5600x seviyesine geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... n11 den işlemci alınırmı Elwaysed dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... stok fan yeterli olurmu
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 322 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:29 #56 mwlsae itoshi dedi: n11 den işlemci alınırmı Genişletmek için tıkla... LowellTeknoloji'yi hiç duymadım yorum yapamayacağım. mwlsae itoshi dedi: stok fan yeterli olurmu Genişletmek için tıkla... Kasanızın hava akışı iyiyse stok fan bir süre sizi idare edebilir fakat kaliteli bir hava soğutucu iyi olur.
mwlsae itoshi dedi: n11 den işlemci alınırmı Genişletmek için tıkla... LowellTeknoloji'yi hiç duymadım yorum yapamayacağım. mwlsae itoshi dedi: stok fan yeterli olurmu Genişletmek için tıkla... Kasanızın hava akışı iyiyse stok fan bir süre sizi idare edebilir fakat kaliteli bir hava soğutucu iyi olur.
mwlsae itoshi Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:32 #57 Elwaysed dedi: LowellTeknoloji'yi hiç duymadım yorum yapamayacağım. Kasanızın hava akışı iyiyse stok fan bir süre sizi idare edebilir fakat kaliteli bir hava soğutucu iyi olur. Genişletmek için tıkla... anladım Elwaysed dedi: LowellTeknoloji'yi hiç duymadım yorum yapamayacağım. Kasanızın hava akışı iyiyse stok fan bir süre sizi idare edebilir fakat kaliteli bir hava soğutucu iyi olur. Genişletmek için tıkla... ince hesaptan alıcam çoğu kişi n11 de 2. el veya termal macunu sürünülük getirilmiş
Elwaysed dedi: LowellTeknoloji'yi hiç duymadım yorum yapamayacağım. Kasanızın hava akışı iyiyse stok fan bir süre sizi idare edebilir fakat kaliteli bir hava soğutucu iyi olur. Genişletmek için tıkla... anladım Elwaysed dedi: LowellTeknoloji'yi hiç duymadım yorum yapamayacağım. Kasanızın hava akışı iyiyse stok fan bir süre sizi idare edebilir fakat kaliteli bir hava soğutucu iyi olur. Genişletmek için tıkla... ince hesaptan alıcam çoğu kişi n11 de 2. el veya termal macunu sürünülük getirilmiş
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 322 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:38 #58 mwlsae itoshi dedi: anladım ince hesaptan alıcam çoğu kişi n11 de 2. el veya termal macunu sürünülük getirilmiş Genişletmek için tıkla... Tercih sizin, hayırlı olsun.
mwlsae itoshi dedi: anladım ince hesaptan alıcam çoğu kişi n11 de 2. el veya termal macunu sürünülük getirilmiş Genişletmek için tıkla... Tercih sizin, hayırlı olsun.
mwlsae itoshi Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:39 #59 d Elwaysed dedi: Tercih sizin, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... daha önce yaptıysanız alışveriş o yüzden soruyorum sıkıntı oldumu diye
d Elwaysed dedi: Tercih sizin, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... daha önce yaptıysanız alışveriş o yüzden soruyorum sıkıntı oldumu diye
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 322 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:42 #60 mwlsae itoshi dedi: d daha önce yaptıysanız alışveriş o yüzden soruyorum sıkıntı oldumu diye Genişletmek için tıkla... N11 üzerinden hiç bilgisayar parçası almadım ama farklı ürünler sipariş etmiştim ve sorunsuz gelmişti.
mwlsae itoshi dedi: d daha önce yaptıysanız alışveriş o yüzden soruyorum sıkıntı oldumu diye Genişletmek için tıkla... N11 üzerinden hiç bilgisayar parçası almadım ama farklı ürünler sipariş etmiştim ve sorunsuz gelmişti.