kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Ağustos 2023 #11 veriyolu dedi: bu overclock kalıcımı yoksa kapatıp açtığın bir şey mi? Genişletmek için tıkla... İnce ayarı kapattığında eski haline geri dönüyor.
veriyolu dedi: bu overclock kalıcımı yoksa kapatıp açtığın bir şey mi? Genişletmek için tıkla... İnce ayarı kapattığında eski haline geri dönüyor.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 veriyolu dedi: bu overclock kalıcımı yoksa kapatıp açtığın bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Driver güncellerken özel kurulumu seçip tüm ayarlarınızı sıfırlarsanız gider.
veriyolu dedi: bu overclock kalıcımı yoksa kapatıp açtığın bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Driver güncellerken özel kurulumu seçip tüm ayarlarınızı sıfırlarsanız gider.
veriyolu Kilopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #13 ahmet can balcı dedi: Hocam işlemciyi maksimuma almak dediğiniz şey işlemciye OC mu yaptınız? Bilinçsizce yapılan OC çok tehlikelidir hocam işlemci sıcaklığını OC yapmadan test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır tabikide Stock hızında çalışıyordu ayarlarda onu maksimuma ayarladım o kadar. Bios ayarlarında kutucuktan secerek. Ram' e de aynısını yaptım.
ahmet can balcı dedi: Hocam işlemciyi maksimuma almak dediğiniz şey işlemciye OC mu yaptınız? Bilinçsizce yapılan OC çok tehlikelidir hocam işlemci sıcaklığını OC yapmadan test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır tabikide Stock hızında çalışıyordu ayarlarda onu maksimuma ayarladım o kadar. Bios ayarlarında kutucuktan secerek. Ram' e de aynısını yaptım.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.088 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #14 ahmet can balcı dedi: O kartın soğutma performansını bilmiyorum ama iyiyse yapabilirsiniz. Ben olsam yapmazdım gerçi ama tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Tarama durduruldu dedi bende nasıl yeniden başlatabilirim?
ahmet can balcı dedi: O kartın soğutma performansını bilmiyorum ama iyiyse yapabilirsiniz. Ben olsam yapmazdım gerçi ama tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Tarama durduruldu dedi bende nasıl yeniden başlatabilirim?
veriyolu Kilopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #15 ahmet can balcı dedi: Driver güncellerken özel kurulumu seçip tüm ayarlarınızı sıfırlarsanız gider. Genişletmek için tıkla... geforce experience automatic tuning özelliğini kullanıp yapıyorum. Herhalde makul bir Oc yapar diye düşünüyorum
ahmet can balcı dedi: Driver güncellerken özel kurulumu seçip tüm ayarlarınızı sıfırlarsanız gider. Genişletmek için tıkla... geforce experience automatic tuning özelliğini kullanıp yapıyorum. Herhalde makul bir Oc yapar diye düşünüyorum