RTX 4070 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Netleşiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
RTX 30

GeForce RTX 4070 Ti modelinin ardından daha uygun fiyatlı GeForce RTX 4070 geliyor. Daha önce bu kartın 13 Nisan tarihinde resmi olarak piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Şimdi bu bilgi NVIDIA ortakları tarafından da doğrulandı. GPU devi, 12 Nisan’da iş ortakları ve inceleme yapan yayıncı kuruluşlar için koyduğu yasağı kaldıracak. Yani bu tarihte internet ortamında birçok inceleme […]

Devamı: RTX 4070 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Netleşiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

749 Dolar çok yüksek... Galiba Türkiye'de Dolar kuru vs. artmazsa 17-18K arası olacak. Bant genişliği vs. düşünüldüğü zaman pek tercih edilesi gelmiyor, DLSS 3.0 avantajından başka artısı yok gibi geldi bana.

749 Dolar çok yüksek... Galiba Türkiye'de Dolar kuru vs. artmazsa 17-18K arası olacak. Bant genişliği vs. düşünüldüğü zaman pek tercih edilesi gelmiyor, DLSS 3.0 avantajından başka artısı yok gibi geldi bana.

Bu kartin maksimum 599 dolardan gelmesi lazim. 4070 Ti zaten 799 dolardan satiliyor. NVIDIA ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 350-400 dolar olması gereken bir kart. 4060'ı 4070 diye satmaya çalışan Nvidia şark kurnazlığı. 15 yıldır ilk defa bir 70 serisi ekran kartı 192 bit ile geliyor. GTX 670'ten itibaren hep 256 bit ile gelmişlerdi. Nvidia'nın fiyat şişirme politikasında başka bir adım. AMD de buna ayak uyduruyor. Bu kartların tamamının protesto edilmesi ve alınmaması gerekiyor ama Dünya'da ortak protesto yapacak akıl yok.

Son düzenleme:
RTX 4060 Ti için $500 altında çıkacak diyorlar ne oldu da bu ölümüne kırpık kart için $749 deniliyor? Parası olmayan 4060 Ti alır, parası olan da 4070 Ti bunun amacı nedir?

RTX 30 serisinde bunun sinyallerini gorduk ama sanirim bundan sonra NVIDIA'nin en alinmayacak kartlari xx70 modelleri olacak gibi. Parasi olmayan xx60 serisine yonelsin, kalanlar seve seve bir uste ciksin diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı