Chuck Norris
Hectopat
Daha fazla
2k'da kaç puan alıyorsun? 1080p'de test yaptım 15.500 çıktı. Seninki neden daha yüksek?INNO3D ekran kartının 1080p 8X MSAA test sonucu nasıl? 4K ayar yapayım mı?
Test yapmadım hocam. Yapınca dönerim.2k'da kaç puan alıyorsun? 1080p'de test yaptım 15.500 çıktı. Seninki neden daha yüksek?
Yapabilir misiniz?Test yapmadım hocam. Yapınca dönerim.
Bugün öğleden sonra yaparım hocan.Yapabilir misiniz?
Teşekkürler.Bugün öğleden sonra yaparım hocan.
Hocam 2K yapılmıyor monitör 1080p olunca. 1080p skoru bu sizce nasıl?Teşekkürler.
Dostum 4 haziran'da paylaştığın fotoda 17k puan almışsın şimdi az almışsın nasıl oluyor?Hocam 2K yapılmıyor monitör 1080p olunca. 1080p skoru bu sizce nasıl?
Bende bir şey anlamadım hocam gittikçe düşüyor performans. Yetkili arkadaşa sordum 3-4 saattir cevap yok gerçekten çıldıracağım.Dostum 4 haziran'da paylaştığın fotoda 17k puan almışsın şimdi az almışsın nasıl oluyor?
Hocam sistemde DLDSR namına hiçbir şey bırakmadım. Şuan tertemiz 16K puan alıyorum ama anlamadığım şu 8X MSAA diye ayarlı ama testi açınca 0x MSAA diyor o nasıl oluyor?Dostum 4 haziran'da paylaştığın fotoda 17k puan almışsın şimdi az almışsın nasıl oluyor?
Uygulamanın Bugudur. 17k'dan 16ya nasıl düştün acaba çok ilginçBende bir şey anlamadım hocam gittikçe düşüyor performans. Yetkili arkadaşa sordum 3-4 saattir cevap yok gerçekten çıldıracağım.
Hocam sistemde DLDSR namına hiçbir şey bırakmadım. Şuan tertemiz 16K puan alıyorum ama anlamadığım şu 8X MSAA diye ayarlı ama testi açınca 0x MSAA diyor o nasıl oluyor?
Performans düşüyor derken oyunlarda mı fps azalıyor?Bende bir şey anlamadım hocam gittikçe düşüyor performans. Yetkili arkadaşa sordum 3-4 saattir cevap yok gerçekten çıldıracağım.
Hocam sistemde DLDSR namına hiçbir şey bırakmadım. Şuan tertemiz 16K puan alıyorum ama anlamadığım şu 8X MSAA diye ayarlı ama testi açınca 0x MSAA diyor o nasıl oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.