RTX 4070 FurMark sonucu nasıl?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
INNO3D ekran kartının 1080p 8X MSAA test sonucu nasıl? 4K ayar yapayım mı?

Dosya Ekleri

• 20230604_183134.jpg
    20230604_183134.jpg
    181,1 KB · Görüntüleme: 626
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 4 haziran'da paylaştığın fotoda 17k puan almışsın şimdi az almışsın nasıl oluyor?
Bende bir şey anlamadım hocam gittikçe düşüyor performans. Yetkili arkadaşa sordum 3-4 saattir cevap yok gerçekten çıldıracağım.

Dostum 4 haziran'da paylaştığın fotoda 17k puan almışsın şimdi az almışsın nasıl oluyor?
Hocam sistemde DLDSR namına hiçbir şey bırakmadım. Şuan tertemiz 16K puan alıyorum ama anlamadığım şu 8X MSAA diye ayarlı ama testi açınca 0x MSAA diyor o nasıl oluyor?

Son düzenleme:
Bende bir şey anlamadım hocam gittikçe düşüyor performans. Yetkili arkadaşa sordum 3-4 saattir cevap yok gerçekten çıldıracağım.

Hocam sistemde DLDSR namına hiçbir şey bırakmadım. Şuan tertemiz 16K puan alıyorum ama anlamadığım şu 8X MSAA diye ayarlı ama testi açınca 0x MSAA diyor o nasıl oluyor?
Uygulamanın Bugudur. 17k'dan 16ya nasıl düştün acaba çok ilginç

Performans düşüyor derken oyunlarda mı fps azalıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı