RTX 4070 Gainward mı Zotac mı?

fdhgsd

Hectopat
Daha fazla  
18000'e RTX 4070 Gainward Ghost mu alınır, 20000'e Zotac Twin Edge mi?
Gainward alınırsa soğutması, sesi nasıl olur? Sorun çıkarır mı? Ya da Zotac için?

Hangisi ucuzsa onu al. Gainward zaten Palit'in yan kurulusu. Yan sanayi degil. Sogutma olarak giris seviye bir şeydir, problem olacagini sanmam. Zaten Zotac ile aralarindaki sadece fark; sogutma, gorunum, OC modeliyse OC farki, garanti ve servis. Onun harici orijinal RTX 4070.

Bence 2000 TL farka çok değer bir şey yok. Zotac hakkında tam bilgi sahibi değilim ama kasanız iyiyse soğutma problemi yaşamazsınız. Gainward 70 dereceden sonra biraz sesli çalışıyor 3060'dan deneyimlediğim kadarıyla. Tabii kulaklık takılıyken duyulmayacak düzeyde.

Zotac 2000 serisi ısınıyordu, 3000 serisi yazılımı berbat, 4000 serisini bilmiyorum. Sırf bu sebeple Zotac almazdım. Bende Zotac 3080 TI var ve fan kontrolcüsü sıkıntısı var, internette baya araştırdım.

Çok değil ama Gainward'da biraz ısınıyor. 72 dereceye çıkıyormuş oyunlarda. Mümkünse ASUS Dual yada MSI RTX 4070 Ventus al burada yazan bilgiye göre. Gainward biraz ses çıkartabilir 36 db ses şiddeti varmış.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
18000'e RTX 4070 Gainward Ghost mu alınır, 20000'e Zotac Twin Edge mi?
Gainward alınırsa soğutması, sesi nasıl olur? Sorun çıkarır mı? Ya da Zotac için?

Ana fark marka bence. Hangisi ucuzsa o alınmalı. Çok fark olmaz. 17000'e Zotac 4070 vardı sanırsam ama o bitti galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı