70-80 FPS veriyor. Bir de bazen drop yiyorum 40'a falan düşüyor. Dying Light'ta Ultra ayarlarda 250-300 FPS'leri görüyorum, laptop yeni. Sorun ne acaba?
MSI Katana 15 B13VGK, hocam MSI Center'da bir ayar var sadece harici ekran kartını kullanıyor. Hibrit moda aldığımda FPS çok düşüyor. Windows'tan harici ekran kartı ile nasıl çalıştırıyorum uygulama ve oyunları söyleyebilir misiniz?
@fatihgunes44 Windows grafik ayarlarından CS2 seçip yüksek performans seçebilirsin. Arama çubuğuna grafik ayarları yazınca direkt o kısma gidiyor diye biliyorum.
Grafik modu ayrık modda duruyor ancak hala daha donuyor. Grafikleri düşürünce bile donuyor en düşük grafikte. Grafik ayarlarındaki değişiklik FPS değerlerine yansımıyor.
@fatihgunes44 Windows grafik ayarlarından CS2 seçip yüksek performans seçebilirsin. Arama çubuğuna grafik ayarları yazınca direkt o kısma gidiyor diye biliyorum.
MSI Katana 15 B13VGK, hocam MSI Center'da bir ayar var sadece harici ekran kartını kullanıyor. Hibrit moda aldığımda FPS çok düşüyor. Windows'tan harici ekran kartı ile nasıl çalıştırıyorum uygulama ve oyunları söyleyebilir misiniz?
NVIDIA denetim masasını açın hocam.
3D ayarların yönetilmesi sekmesine tıklayın.
1. Güç yönetim modunu maksimum performansa ayarlayın.
2.OpenGL ile görüntü oluşturma GPU'su yazan yere tıklayıp 4070'i seçin. Tekrar dener misiniz?