RTX 4070 i7-13620H laptop CS2'de 40 FPS veriyor

fatihgunes44

Hectopat
70-80 FPS veriyor. Bir de bazen drop yiyorum 40'a falan düşüyor. Dying Light'ta Ultra ayarlarda 250-300 FPS'leri görüyorum, laptop yeni. Sorun ne acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS 2'yi dahili ekran kartıyla çalıştırıyor olabilirsiniz hocam.

Windows grafik ayarlarından CS2 için 4070 GPU seçili olduğundan emin ol. Grafik kalitesini arttır. Laptop modeli nedir bu arada?

MSI Katana 15 B13VGK, hocam MSI Center'da bir ayar var sadece harici ekran kartını kullanıyor. Hibrit moda aldığımda FPS çok düşüyor. Windows'tan harici ekran kartı ile nasıl çalıştırıyorum uygulama ve oyunları söyleyebilir misiniz?

Prize takılı mı?

Evet.

Grafik modu ayrık modda duruyor ancak hala daha donuyor. Grafikleri düşürünce bile donuyor en düşük grafikte. Grafik ayarlarındaki değişiklik FPS değerlerine yansımıyor.

@fatihgunes44 Windows grafik ayarlarından CS2 seçip yüksek performans seçebilirsin. Arama çubuğuna grafik ayarları yazınca direkt o kısma gidiyor diye biliyorum.
CPU ve gpu kullanımı 30 u geçmiyor.

@fatihgunes44 Grafikleri fulleyip deneyin. Böyle olmaması gerekiyor normalde. Muhtemelen driverde güncel, DL2'de gayet iyi FPS alıyorsunuz.

DL2 değil DL1. Ultra ayarlarda. Acaba laptopta bir sıkıntı mı var?

NVIDIA denetim masasını açın hocam.
3D ayarların yönetilmesi sekmesine tıklayın.
1. Güç yönetim modunu maksimum performansa ayarlayın.
2.OpenGL ile görüntü oluşturma GPU'su yazan yere tıklayıp 4070'i seçin. Tekrar dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…