RTX 4070 i7-13620H laptop CS2'de 40 FPS veriyor

Hala olmadı hocam. Aynı dropları yiyorum.

Ayrık moda alıp sadece 4070 kullanıyorsa, performans modunda fanlar fullse ve yine fps çok düşükse afterburner ile CPU'nun çektiği watt değerlerini kontrol edin. Macunla alakalı sorun olabilir. 12650h modelini kullanan kuzenimde de benzer sorun vardı termal bakım yaptık düzeldi.

Watt değerlerini işlemcide ölçtüm 95-100 civarı watt değerlerini görebiliyor herhangi bir ısınma sorunu yok maximum şimdiye kadar 90 derece gördüm. Ortalama yük altında 82-83 civarında. CS2'ye girdiğim zaman ama watt değeri düşük kalıyor 45-55 civarında. Isınma ile ilgili bir problem olmuyor hatta CS2 oynarken 60-65 derecelerde oluyor hem CPU hem GPU. Termal bakım mı yapmak gerekiyor yoksa watt değerlerini düzenlemek mi? Overclock işlemlerine çok bulaşmak istemiyorum anlamadığım için.

Hocam 45-55 arası benim PC’de de. Çektiği watt doğru gibi.

Hocam 45-55 arası benim PC'de de. Çektiği watt doğru gibi.

Hocam denemek adına Metro Exodus Enhanced Edition yükledim oyunda FPS 90 ila 140 arası değişiyor Extreme grafiklerde bütün ayarlar açık DLSS açık ortalama FPS tahmini 110 ila 120 arasında. Bence Metro Exodus enhanced için gayet iyi değerler. CS2'nin uyumluluk sorunu olabilir mi?

Normal şartlarda 150-300 fps arası almanız lazım yüksek ayarlarda ve dust 2 haritasında.

CS2 de oynatmıyor hocam çok fazla drop giriyor 70 FPS vesaire oynuyorum ortalama donuyor yine ama. Metro Exodus'tan bahsettim orada.
CS2'yi silip kurmayı denediniz mi? CS içi watt değerleriniz de normal gibi çünkü. Sıcaklık değerleriniz de güzel. Hiçbir sorun olmaması gerek.

Hallettim dostlar laptopu zaten sadece oyun oynamak için kullandığımdan ekran kartını ayrık moda almıştım. Hibrit moda alıp Windows grafik ayarlarından RTX 4070'i seçtim FPS düzeldi şimdilik 144 sabit alıyorum. (144Hz monitör olduğu için otomatik sabitledi sanırım)

Cs’de fps_max 0 kodu sanırım fps sınırını kaldırıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…