RTX 4070 i7 155H 32 GB RAM DDR5 2K 240Hz PUBG düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

denizyanmaz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Steam PUBG düşük ayarlarda ekran kartını %50 civarı kullandığı için Full ayarlara çekiyorum grafikleri o zamanda ekran kartı kullanımı %99 oluyor ve FPS 90, 80, 70,60.40 civarı değişkenlik gösteriyor neden acaba sorunu çözemedim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. CS:GO'da 250 180 arası FPS allıyorum sıkıntım yok. Sadece PUBG sıkıntım var. Başka oyunlarda sıkıntım yok.
bilgisayarım da bu Tulpar T6 V2.1.2 AI Creator Bilgisayar | Monster Notebook

Hocam alakalı veya alakasız bilmeniz gereken bir şey olduğu için söylüyorum Nvidia'nın oyun için çıkarttığı studio tasarım vb gibi şeyler için çıkarttığı kartlar ayrı ve bu kartlar ayrı ayrı bu işlevler için optimize edilir ve ona göre teknolojiler ile donatılır sizin cihazınızda 105W Studio RTX 4070 var studio olmasına aldanmayın bu GPU oyun oynatır buna yönelik hiçbir şüpheniz olmasın lakin studio gpusu ile oyun oynamak pek stabil bir oyun deneyemi sunmayabilir suna da bilir.

Ama bu normal 4070 100 whatt geçince hepsi aynı performansı veriyor hemen hemen birde başka oyunlarda sıkıntı yok

1080 p çekince çözünürlüğü 180 80 arası fps alıyorum ama ekran kartını %60 kullanıyor bunu full kullanmasını nasıl sağlarım

1080 p çekince çözünürlüğü 180 80 arası fps alıyorum ama ekran kartını %60 kullanıyor bunu full kullanmasını nasıl sağlarım

Ekran kartınızın oyunlarda kullanım yüzdesini arttırmak için ya grafik ayarlarını arttıracaksınız ya da çözünülürlüğü arttıracaksınız. 4000 Mobile serisinin nasıl bir kafa ile yapıldığını açıkçası bilmiyorum fakat masaüstü ekran kartlarında Studio GPU'su ile oyun oynamak şahsen benim için hiç iyi bir deneyim olmamıştı ama artık demek ki Studio da olsa oyunda bir problem çıkartmıyor ki zaten çıkartmaması lazım.

Çözünürlük 2 kartlar yapıncada fps düşük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…