RTX 4070 için 8.000 TL 2K F/P monitör tavsiyesi

Bütçe
8000

harikaporsuk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4070 ekran kartım var ve Ryzen 7 5700x3D CPU var.

Monitör önerisi istiyorum. Oyun için olsun, renkler vs yine iyi gözüksün.

Pivot olup olmaması önemli değil görünüşten ziyade performansı önemli benim için, IPS panel olsun.

G-Sync desteklese daha mı iyi olur?

Seçmem gereken monitör hakkında bana bilgide verirseniz çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 4070 ekran kartım var ve Ryzen 7 5700x3D CPU var.

Monitör önerisi istiyorum. Oyun için olsun, renkler vs yine iyi gözüksün.

Pivot olup olmaması önemli değil görünüşten ziyade performansı önemli benim için, IPS panel olsun.

G-Sync desteklese daha mı iyi olur?

Seçmem gereken monitör hakkında bana bilgide verirseniz çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler.

Lyzico ile ödersen %10 indirim mevcut.

Lyzico ile ödersen %10 indirim mevcut.
Merhaba gaming de ölü piksel vs çıktığında iade yapıyorlarmı

Ayrıca bu monitorün + ve - yönlerinden bahsedermisiniz

Monitörün + ve - yönlerinden bahsedermisiniz

Merhaba Gaming de ölü piksel vs çıktığında iade yapıyorlar mı

Ayrıca bu monitorün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?

Monitörün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?

Ölü piksel çıktığında iade veya değişim yaparlar hocam. Eksi bir yönünü görmedim.

Merhaba Gaming de ölü piksel vs çıktığında iade yapıyorlar mı

Ayrıca bu monitorün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?

Monitörün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?

Dell yüksek kontrast ve parlaklığıyla öne çıkan bir model ama, panel değişikliğine gittiğiyle alakalı şikayetler var. Yeni model oldukça düşük kontrast ve parlaklık sunuyor. O yüzden muallakta kalan bir model.

Benim önerim resmi Hepsiburada satıcılı R27QE.

Tepki süresi, kontrastı ve renk gamutuyla öne çıkan bir model. Fiyatındaki en iyi monitör diyebilirim. Tek eksisi ölü piksel çıkmaya meyilli olması. Resmi Hepsiburada satıcılı olduğu için sorun yaşarsanız değişim/iade yapma imkânınız olur.

Bu arada ViewSonic önermem. Konuda paylaşılan modelin üst versiyonu VX2780j bile berbat bir kontrast oranına sahip. ViewSonic'in giriş seviye ürünleri çoğunlukla çöp oluyor. 2K monitör şart ise Lenovo alınmalı. Dell monitörde de ölü piksel çıkma ihtimali var. Gaming Gen'in böyle durumlarda yardımcı olacağını sanmıyorum. Geçen gün Dell OLED monitör alan birisinin monitöründe sorun çıkmıştı. Kullanıcı hatası diyerek iade\değişim kabul etmediler. En azından Lenovo da sorun çıkarsa Hepsiburada'nın yardımcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca Dell monitörü gerçekten revize ettiyse görüntü kalitesi bakımından zayıf bir monitör almış olursunuz.

Bu arada ViewSonic önermem. Konuda paylaşılan modelin üst versiyonu VX2780j bile berbat bir kontrast oranına sahip. ViewSonic'in giriş seviye ürünleri çoğunlukla çöp oluyor. 2K monitör şart ise Lenovo alınmalı. Dell monitörde de ölü piksel çıkma ihtimali var. Gaming Gen'in böyle durumlarda yardımcı olacağını sanmıyorum. Geçen gün Dell OLED monitör alan birisinin monitöründe sorun çıkmıştı. Kullanıcı hatası diyerek iade\değişim kabul etmediler. En azından Lenovo da sorun çıkarsa Hepsiburada'nın yardımcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca Dell monitörü gerçekten revize ettiyse görüntü kalitesi bakımından zayıf bir monitör almış olursunuz.
Amazondan alsam ölü pikselde iade yapıldığı söyleniyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı