harikaporsuk
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, 4070 ekran kartım var ve Ryzen 7 5700x3D CPU var.
Monitör önerisi istiyorum. Oyun için olsun, renkler vs yine iyi gözüksün.
Pivot olup olmaması önemli değil görünüşten ziyade performansı önemli benim için, IPS panel olsun.
G-Sync desteklese daha mı iyi olur?
Seçmem gereken monitör hakkında bana bilgide verirseniz çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba gaming de ölü piksel vs çıktığında iade yapıyorlarmıLyzico ile ödersen %10 indirim mevcut.Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Monitörün + ve - yönlerinden bahsedermisinizViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO-2 1ms 185hz 2K Pivot IPS FreeSync Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO-2 1ms 185hz 2K Pivot IPS FreeSync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba Gaming de ölü piksel vs çıktığında iade yapıyorlar mı
Ayrıca bu monitorün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?
Monitörün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?
Merhaba Gaming de ölü piksel vs çıktığında iade yapıyorlar mı
Ayrıca bu monitorün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?
Monitörün + ve - yönlerinden bahseder misiniz?
Ürün g sync desteklemiyor sizce alacağım monitör g sync desteklemelimiÖlü piksel çıktığında iade veya değişim yaparlar hocam. Eksi bir yönünü görmedim.
Ürün G-SYNC desteklemiyor sizce alacağım monitör G-SYNC desteklemelimi.
Amazondan alsam ölü pikselde iade yapıldığı söyleniyorBu arada ViewSonic önermem. Konuda paylaşılan modelin üst versiyonu VX2780j bile berbat bir kontrast oranına sahip. ViewSonic'in giriş seviye ürünleri çoğunlukla çöp oluyor. 2K monitör şart ise Lenovo alınmalı. Dell monitörde de ölü piksel çıkma ihtimali var. Gaming Gen'in böyle durumlarda yardımcı olacağını sanmıyorum. Geçen gün Dell OLED monitör alan birisinin monitöründe sorun çıkmıştı. Kullanıcı hatası diyerek iade\değişim kabul etmediler. En azından Lenovo da sorun çıkarsa Hepsiburada'nın yardımcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca Dell monitörü gerçekten revize ettiyse görüntü kalitesi bakımından zayıf bir monitör almış olursunuz.