Arkadaşlar CS2 oynuyorum genellikle ve yazılımla ilgileniyorum. Şu anki işlemcim Ryzen 5 2600 ve çok yetersiz geliyor. 200-250 FPS'ye çıkartabilecek bir işlemci öneriniz var mı?(şu an 100 FPS'ye düşmesi yoruyor beni) 2-3 yıl idare etse yeterli. Ekran kartım GTX 1050 Ti. Onu da RTX 4070'e yükseltmeyi planlıyorum. İşlemci önerilerinizi bekliyorum.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Arkadaşlar CS2 oynuyorum genellikle ve yazılımla ilgileniyorum. Şu anki işlemcim Ryzen 5 2600 ve çok yetersiz geliyor. 200-250 FPS'ye çıkartabilecek bir işlemci öneriniz var mı?(şu an 100 FPS'ye düşmesi yoruyor beni) 2-3 yıl idare etse yeterli. Ekran kartım GTX 1050 Ti. Onu da RTX 4070'e yükseltmeyi planlıyorum. İşlemci önerilerinizi bekliyorum.
AM4 platformunda r5 5600 harici bir işlemci alınmaz.
Bu arada anakart nedir?
Birde tek tek yükseltme yerine o paraya sistem alınabilir, bütçeniz nedir?
AM4 platformunda r5 5600 harici bir işlemci alınmaz.
Bu arada anakart nedir?
Birde tek tek yükseltme yerine o paraya sistem alınabilir, bütçeniz nedir?
Anakartım MSI B450M PRO-M2 V2 AM4.
Elimde PS5 var bilgisayardan sadece FPS türü oyunlar oynuyorum. Bir de yazılım ile ilgileniyorum.Kasamın içindekiler;
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2