Gıbıj Centipat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Hazır sistem içinde alacağım fakat hangisi diğerinden üstün ya da eşit bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Hazır sistem içinde alacağım fakat hangisi diğerinden üstün ya da eşit bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #2 Gıbıj dedi: Hazır sistem içinde alacağım fakat hangisi diğerinden üstün ya da eşit bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistemlerin linklerini atar mısınız?
Gıbıj dedi: Hazır sistem içinde alacağım fakat hangisi diğerinden üstün ya da eşit bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistemlerin linklerini atar mısınız?
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 INNO3D ichill X3 benim önerim bu yönde olurdu.
Kirades Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 İchill modeli İnno3Dnin premium modeli, Ventus en düşük modeli, soğutma açısından İnno daha başarılı. Gönül rahatlığıyla alabilirsin, ben de onu kullanıyorum.
İchill modeli İnno3Dnin premium modeli, Ventus en düşük modeli, soğutma açısından İnno daha başarılı. Gönül rahatlığıyla alabilirsin, ben de onu kullanıyorum.