RTX 4070 için model önerisi

Bütçe
27000

Fatihpasa646

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. ASUS 4070 Super kullanıyordum birkaç sıkıntı yaşadım iade etmek istiyorum.

Colorful 4070 Super​

Modeli nasıldır? 7500F ile kullanacağım bu ürün Gençer Gaming de satılıyor X3 fanlı en ucuz ekran kartı güvenilir midir? Ekran kartı ile işlemci darboğaz olur mu memnun eder mi? Önerileriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-03-18-25-52-550_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-03-18-25-52-550_com.android.chrome.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 661
Herkese iyi günler. ASUS 4070 Super kullanıyordum birkaç sıkıntı yaşadım iade etmek istiyorum.

Colorful 4070 Super​

Modeli nasıldır? 7500F ile kullanacağım bu ürün Gençer Gaming de satılıyor X3 fanlı en ucuz ekran kartı güvenilir midir? Ekran kartı ile işlemci darboğaz olur mu memnun eder mi? Önerileriniz var mıdır?

iGame gayet güzel bir seri.

Colorful 4070 Super​

iGame bulabileceğiniz en üst düzeyde modellerden birisi. ROG STRIX, Suprim X gibi modellerle kapışır. Gayet güvenilirdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi attığınız fakat bana kalsa aradaki fiyat farkını vermezdim.

Gayet iyi attığınız fakat bana kalsa aradaki fiyat farkını vermezdim.

Bunu gördüm fakat birkaç forumda ısınma sıkıntısından dert yanmışlar korkuttu açıkcası beni

Colorful 4070 Super​

İşlemci ekran kartına göre biraz düşük kalmıyor mu? Bilgilendiriseniz sevinirim.

iGame bulabileceğiniz en üst düzeyde modellerden birisi. ROG STRIX, Suprim X gibi modellerle kapışır. Gayet güvenilirdir.

ROG STRIX ve Suprim X modellerle kapışamaz. Sırasıyla kudan>neptune>vulcan>advanced>i Game ultra>battle AX. Kapışabilecek olan modeller kudan ve neptun modelleridir. Vulcan ise ASUS TUF- MSI Gaming X Trio rakibidir. İ Game Ultra-MSI Ventus 3X-Gigabyte Eagle civarında takılır.

İşlemci ekran kartına göre biraz düşük kalmıyor mu? Bilgilendiriseniz sevinirim.
Şuan asus 4070 super kullanıyorum 7500f ile birlikte almadan önce bir sürü forumda 1080p de az yapar anlamazsınız 2k da hiç yapmaz demişler dedikleri gibi monitörüm 2k ekran bir sorun yaşamadım kartını iade etmek istemem de ki sebep verdiği hatalar bende bunların ekran kartından dolayı sorun olduğunu düşünüyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20240725_201448.jpg
    IMG_20240725_201448.jpg
    202,3 KB · Görüntüleme: 159
ROG STRIX ve Suprim X modellerle kapışamaz. Sırasıyla kudan>neptune>vulcan>advanced>i Game ultra>battle AX. Kapışabilecek olan modeller kudan ve neptun modelleridir. Vulcan ise ASUS TUF- MSI Gaming X Trio rakibidir. İ Game Ultra-MSI Ventus 3X-Gigabyte Eagle civarında takılır.
Bu kartların verdiği FPS değeri, benchmark sonuçları bile aynı değilken İGame Ultra kartlarını Gigabyte'ın Eagle modeli ile bir mi tutuyorsun? Bu düşünceni destekleyecek bir kanıt bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı