darknessdestan
Megapat
Daha fazla
Gelince monitör ölü piksel testini yapınız ve sonra duygularınızı paylaşınız.
Gelince monitör ölü piksel testini yapınız ve sonra duygularınızı paylaşınız.
Aklıma şey takıldı resimdeki monitör diğer seçenekleri kapalı onları nasıl açacağım tam bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir.
Gururunuzu bozmak istemem ama MSI'ın giriş seviyesi laptopları çöp, monitörleri iyi. Her marka her ürünü başaramıyor, güzel tavsiye veriyorsunuz, güzelde öneriler ve yorumlarınız varda markalar hep böyle...HDR açık olduğu için görüntü ayarlarına dokunamıyorsun. Normaldir.
Çakışan özellikler bir biriyle çalışmaz.
Monitör cidden güzel. Beyaz adaptör ve kablo veriyor olmalı büyük incelik. Bu monitör şu paraya bu ülkede veli nimet ya. Kendimde gurur duyasım geldi bir an da.
MSI'ın giriş seviyesi laptopları çöp ama monitörleri iyi. Her marka her ürünü başaramıyor, güzel tavsiye veriyorsunuz, güzelde öneriler ve yorumlarınız varda markalar hep böyle...
Seçici olmak lazım tabii ki ama ben MSI'ın monitörlerini genel anlamda F/P buluyorum yani deseniz ki, MSI'ın monitörlerinin modellerinin çoğu F/P ve güzel zaten bir şey demem. Dediğim gibi gururunuzu bozma gibi bir amacım yokta bana kalsa MSI'ın thin serisi sayesinde direkt giriş seviyesi oyuncu laptopumsu ürünlerini silmesini isterdim.Evet haklısın. Katılıyorum.
Bu yüzden monitör önerisinin ilk felsefesi markaya değil modele bakılır. (Aslında bu çoğu ekipman için geçerli.)
Model o markanın en iyi ürünü de olabilir en kötü ürünü de olabilir.
MSI'ın 100 tane model monitörü var. Hepsini alın demiyorum. Seçiçi olmak lazım.
Adam monitörü almış, kullanmaya başlamış, fotoğraf paylaşmış. Sen ne amaçla yaptın bunu anlamadım ?Asus olanı alabilirsin. Eğer asansörlü istiyorsan buna bakabilirsin.
Kontrol edeceğim tavsiyen için teşekkürler <3
Monitör geldi 24"den sonra büyük geldi yanındaki monitör 24" renklere gelirsek ciddi derece fark var beyaz cidden beyaz kırmızı cidden kırmızı renkler çok dolgun HDR modunu açmış bir şekilde test ettim kutu içersin de 8K destekli DP kablosu çıkıyor ölü piksel testini yaptım herhangi bir ölü piksele denk gelmedim eski monitörüm 120Hz olarak kullanıyordum 180Hz iyi bir fark yaratı aklıma şey takıldı resimdeki monitör diğer seçenekleri kapalı onları nasıl açacağım tam bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir. Genel olarak monitörden çok memnun kaldım tavsiyen için teşekkürler @Saint Lucia <3
Hemen yeni aldığım monitörü satıp onu alıyorumAsus olanı alabilirsin. Eğer asansörlü istiyorsan buna bakabilirsin.
@Saint Lucia önerisinde bende aynı monitörü aldım ve çok memnunum güle güle kullan MSI Steam bakiyesi veriyorlar mı bu modele denedin mi benim fatura gelirse deneyeceğim güle güle kullan.
Hocam bende aynı monitörü almak istiyorum. Hangi satıcıdan aldınız birde alırken iade/değişim koşullarını sordunuz mu? Üründe ölü piksel ghosting var mı?@Saint Lucia önerisinde bende aynı monitörü aldım ve çok memnunum güle güle kullan MSI Steam bakiyesi veriyorlar mı bu modele denedin mi benim fatura gelirse deneyeceğim güle güle kullan.
Hocam hangi satıcıdan aldınız stoklar bitmiş görünüyor.Kontrol edeceğim tavsiyen için teşekkürler <3
Monitör geldi 24"den sonra büyük geldi yanındaki monitör 24" renklere gelirsek ciddi derece fark var beyaz cidden beyaz kırmızı cidden kırmızı renkler çok dolgun HDR modunu açmış bir şekilde test ettim kutu içersin de 8K destekli DP kablosu çıkıyor ölü piksel testini yaptım herhangi bir ölü piksele denk gelmedim eski monitörüm 120Hz olarak kullanıyordum 180Hz iyi bir fark yaratı aklıma şey takıldı resimdeki monitör diğer seçenekleri kapalı onları nasıl açacağım tam bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir. Genel olarak monitörden çok memnun kaldım tavsiyen için teşekkürler @Saint Lucia <3