A Anıl1321 Yoctopat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650W'lık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650W'lık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 7 Mart 2024 #2 Yeter.
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 Anıl1321 dedi: Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650 Vlık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Yeter ama tavsiyem en az 750W al
Anıl1321 dedi: Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650 Vlık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Yeter ama tavsiyem en az 750W al
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.218 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 Anıl1321 dedi: Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650W'lık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Render gibi ağır işlere girişmeyecek isen yeter.
Anıl1321 dedi: Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650W'lık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Render gibi ağır işlere girişmeyecek isen yeter.
A Anıl1321 Yoctopat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #5 iReassess dedi: Render gibi ağır işlere girişmeyecek isen yeter. Genişletmek için tıkla... Render ile işim yok sadece oyun oynamak için alıyorum.
iReassess dedi: Render gibi ağır işlere girişmeyecek isen yeter. Genişletmek için tıkla... Render ile işim yok sadece oyun oynamak için alıyorum.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 7 Mart 2024 #6 Anıl1321 dedi: Render ile işim yok sadece oyun oynamak için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeter, zaten çok güç tüketen bir kart değil. Sağlam bir 550W bile yeter.
Anıl1321 dedi: Render ile işim yok sadece oyun oynamak için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeter, zaten çok güç tüketen bir kart değil. Sağlam bir 550W bile yeter.
A Anıl1321 Yoctopat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #7 584297 dedi: Yeter, zaten çok güç tüketen bir kart değil. Sağlam bir 550W bile yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
584297 dedi: Yeter, zaten çok güç tüketen bir kart değil. Sağlam bir 550W bile yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Z Zelrael Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #8 Anıl1321 dedi: Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650W'lık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Vs650 çok kötü bir psu mümkünse değiştir.
Anıl1321 dedi: Yakın zamanda RTX 4070 almayı düşünüyorum. Elimde 650W'lık bir PSU var. Bu ekran kartı için yeterli midir ya da kablolamada vs. bir sorun çıkar mı? CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Vs650 çok kötü bir psu mümkünse değiştir.