miyawisu Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2024 #1 Ekran kartı Nvidia RTX 4070 İşlemci i9 13980hx RTX 4070'li Gaming laptopumda FPS düşmesi yiyorum. Normalde 300-400 FPS alırken 5 dk sonra 100 FPS zor alıyorum ya da ani drop giriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024
RTX 4070'li Gaming laptopumda FPS düşmesi yiyorum. Normalde 300-400 FPS alırken 5 dk sonra 100 FPS zor alıyorum ya da ani drop giriyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 967 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Modeli nedir? Artı 0 Eksi
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Yap, ramlerle ilgili olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yap, ramlerle ilgili olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS miyawisu Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2024 #4 IamTheDragon dedi: Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Vector GP78HX 13VG dreambullet dedi: Yap, RAM'lerle ilgili olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapamiyorum memtes 64 yaptim hiçbir sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
IamTheDragon dedi: Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Vector GP78HX 13VG dreambullet dedi: Yap, RAM'lerle ilgili olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapamiyorum memtes 64 yaptim hiçbir sorun çıkmadı.