RTX 4070 laptop düşük performans veriyor

kaanvertt7

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay önce RTX 4070 i7 13620H 32 GB RAM'e sahip olan laptop aldım. Fakat bazı oyunlarda düşük performans veriyor gibi hissediyorum. Mesela Red Dead Redemption 2 oyununda bazı ayarlar ultrada bazıları highda bazen 60 FPS altına düşüyor, bazen de takılmalar oluyor. GTA 5 de ise 2, 3 saniyeliğine donuyor, sonra devam ediyor. Ne yapabilirim dostlar sizce? Laptopun modeli bu MSI Katana B13VGK-1040xtr.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güç tasarrufunda olabilir mi bilgisayar.

Veya sarjdamı oynuyorsunuz.

MSI Katana düşük Watt değerine sahip bir gaming laptop. Bu tür düşüşler normal. Yapacak bir şey yok.

Nvidia Denetim Masasından oynayacağın oyunda Rtx 4070 i seç. Rtx i kullandığından emin misin?

Güç tasarrufunda olabilir mi bilgisayar.

Veya sarjdamı oynuyorsunuz.

Hayır yüksek performans da oynuyorum kontrol panelinde de akıllı otomatik de kullanıyorum video falan izlersem sessiz moda alıyorum sadece.

MSI Katana düşük Watt değerine sahip bir gaming laptop. Bu tür düşüşler normal. Yapacak bir şey

MSI Katana düşük Watt değerine sahip bir gaming laptop. Bu tür düşüşler normal. Yapacak bir şey yok.
Kötüymüş ya.

Nvidia Denetim Masasından oynayacağın oyunda Rtx 4070 i seç. Rtx i kullandığından emin misin?
Evet eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…