RTX 4070 laptop önerisi

PenguenAdam

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selamlar. RTX 4070'li bir laptop istiyorum. Bütçem maksimum 60.000 civarında ama eğer model iyi bir modelse 65 yapabilirim. Başka spesifik bir isteğim yok yeter ki kronik bir sorunu olmasın (fazla ısınma veya kasadaki sorunlar gibi). İyi günler.

@Artoria Pendragon @Akarulez özellikle siz ikinizi bu konuya bekliyorum. Bir takım sıkıntılar çıktığı için 4070'e düştüm haha :)

Selamlar. RTX 4070'li bir laptop istiyorum. Bütçem maksimum 60.000 civarında ama eğer model iyi bir modelse 65 yapabilirim. Başka spesifik bir isteğim yok yeter ki kronik bir sorunu olmasın (fazla ısınma veya kasadaki sorunlar gibi). İyi günler.

@Artoria Pendragon @Akarulez özellikle siz ikinizi bu konuya bekliyorum. Bir takım sıkıntılar çıktığı için 4070'e düştüm haha :)
Amerika'dan alınabilinirse kesinlikle bu. Taşımayacaksanız Rog Zephyrus'un çok bir anlamı yok ama.

Bakılabilir hocam.

Bakılabilir hocam.
JarrodsTech'in videosunda yanlış hatırlamıyorsam D yada C tierda gördükten sonra vazgeçmiştim. Ama ne hikmetse çoğu kişi de öneriyor. Yüzde 50 50 bölünmüş kararsız kaldım bu model için.

ASUS TUF Gaming A15'im var içinde Ryzen 7 7735HS modeli var fakat ısınıyor bu yüzden Ryzen 9U çok önermiyorum ısınıyor fakat bir o kadar da performanslı.

Bu laptopu da çok çok fazla kişi öneriyor videolarda S veya A tierdan düşmüyor ama @Artoria Pendragon pek sıcak bakmadı bu modele. 😶

Isınma sorunu olacağını düşünmüyorum Intel işlemci var, Ryzen kadar ısınmaz. Ayrıca kasa olarak da çok şık TUF Gaming ucuz olmasaydı aynı modeli alacaktım.

Bütçeye ilave 4080 panel harici çok iyi ürün. 55k predor 4070 i7 modeli özellikle. Ya da Ryzen 9 4060 58k k civarı alternatifler var.

buna bakabilirsiniz hocam.

ASUS TUF Gaming A15'im var içinde Ryzen 7 7735HS modeli var fakat ısınıyor bu yüzden Ryzen 9U çok önermiyorum ısınıyor fakat bir o kadar da performanslı.
Usta TUF ile karşılaştırdığın bilgisayar bir mi? Zephyrus'un soğutmasından herkes memnun. Bende kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı