sinan engin0 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar herkese selamünaleyküm. Öncelikle 3 gün önce yeni laptop aldım. ASUS TUF Gaming A15; işlemci AMD Ryzen 9 8945, ekran kartı RTX 4070 olmasına rağmen Valorant'ta 60 - 70 FPS arası alıyorum. Sebebini bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Arkadaşlar herkese selamünaleyküm. Öncelikle 3 gün önce yeni laptop aldım. ASUS TUF Gaming A15; işlemci AMD Ryzen 9 8945, ekran kartı RTX 4070 olmasına rağmen Valorant'ta 60 - 70 FPS arası alıyorum. Sebebini bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
KS KS sinan engin0 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #11 Vınnnn dedi: Eğer cidden şarja takılı değil ise çok gülerim. Ama inşallah öyledir hemen çözülür. Genişletmek için tıkla... Vınnnn dedi: Şarja takın. Laptop oyun oynarken şarjda kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Ya bataryaya zarar vermemek için böyle kullanıyorum bilgisyarcı şarjda oynarsam bataryanın ömrü kısalır dedi. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Eğer cidden şarja takılı değil ise çok gülerim. Ama inşallah öyledir hemen çözülür. Genişletmek için tıkla... Vınnnn dedi: Şarja takın. Laptop oyun oynarken şarjda kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Ya bataryaya zarar vermemek için böyle kullanıyorum bilgisyarcı şarjda oynarsam bataryanın ömrü kısalır dedi.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 3 Temmuz 2024 #12 sinan engin0 dedi: Ya bataryaya zarar vermemek için böyle kullanıyorum bilgisyarcı şarjda oynarsam bataryanın ömrü kısalır dedi. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. 1 yıldır şarjdan çıkarmadan kullandım. Artı 0 Eksi
sinan engin0 dedi: Ya bataryaya zarar vermemek için böyle kullanıyorum bilgisyarcı şarjda oynarsam bataryanın ömrü kısalır dedi. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. 1 yıldır şarjdan çıkarmadan kullandım.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.461 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #13 sinan engin0 dedi: Ya bataryaya zarar vermemek için böyle kullanıyorum bilgisyarcı şarjda oynarsam bataryanın ömrü kısalır dedi. Genişletmek için tıkla... Bana da dediler 100'de halen. İnanmayın şöyle şeylere hocam gidin GTX1660 alın o zaman 4070 alıp tam performans alamamak garip geldi bana. Artı 0 Eksi
sinan engin0 dedi: Ya bataryaya zarar vermemek için böyle kullanıyorum bilgisyarcı şarjda oynarsam bataryanın ömrü kısalır dedi. Genişletmek için tıkla... Bana da dediler 100'de halen. İnanmayın şöyle şeylere hocam gidin GTX1660 alın o zaman 4070 alıp tam performans alamamak garip geldi bana.
KS KS sinan engin0 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #14 Burkil06 dedi: Bana da dediler 100'de halen. İnanmayın şöyle şeylere hocam gidin GTX1660 alın o zaman 4070 alıp tam performans alamamak garip geldi bana. Genişletmek için tıkla... YouTube'daki testlerde benimkinin daha düşük modelleri 250 - 300 FPS arası alıyorlar nasıl olabilir bu Artı 0 Eksi
Burkil06 dedi: Bana da dediler 100'de halen. İnanmayın şöyle şeylere hocam gidin GTX1660 alın o zaman 4070 alıp tam performans alamamak garip geldi bana. Genişletmek için tıkla... YouTube'daki testlerde benimkinin daha düşük modelleri 250 - 300 FPS arası alıyorlar nasıl olabilir bu
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 3 Temmuz 2024 #15 sinan engin0 dedi: YouTube'daki testlerde benimkinin daha düşük modelleri 250 - 300 FPS arası alıyorlar nasıl olabilir bu Genişletmek için tıkla... Şarja takılı değil ya arkadaşım anlamıyor musunuz acaba? Artı 0 Eksi
sinan engin0 dedi: YouTube'daki testlerde benimkinin daha düşük modelleri 250 - 300 FPS arası alıyorlar nasıl olabilir bu Genişletmek için tıkla... Şarja takılı değil ya arkadaşım anlamıyor musunuz acaba?
KS KS sinan engin0 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #16 Vınnnn dedi: Şarja takılı değil ya arkadaşım anlamıyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam anladım da O kadar fark oluyor mu ya Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Şarja takılı değil ya arkadaşım anlamıyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam anladım da O kadar fark oluyor mu ya
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 3 Temmuz 2024 #17 sinan engin0 dedi: Pardon hocam anladım da O kadar fark oluyor mu ya Genişletmek için tıkla... Takın deneyin. Ben 50 falan alıyorum normalde 200. Artı 0 Eksi
sinan engin0 dedi: Pardon hocam anladım da O kadar fark oluyor mu ya Genişletmek için tıkla... Takın deneyin. Ben 50 falan alıyorum normalde 200.