RTX 4070 laptopta GeForce Experience açılmıyor

hmwwyz

Centipat
Daha fazla  
Steam'de ETS 2 açmak istediğimde oyun açılmıyor bundan dolayı ekran kartını güncellemek istedim ancak uygulama açılmıyor. Ayrıca hem grafik tasarım ile hem de oyunla ile ilgileniyorum. Studio ready mi yoksa Game Ready driver mı daha iyi olur?

Dosya Ekleri

• 1724249395570.png
    1724249395570.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 42
Steam'de ETS 2 açmak istediğimde oyun açılmıyor bundan dolayı ekran kartını güncellemek istedim ancak uygulama açılmıyor. Ayrıca hem grafik tasarım ile hem de oyunla ile ilgileniyorum. Studio ready mi yoksa Game Ready driver mı daha iyi olur?

Merhaba acaba bilgisayarınız HP Victus mu?

Eğer ki HP Victus ise Omen Gaming Hub üzerinden Grafik Ayarları sekmesine girin ve discrete moda geçin. NVIDIA App indirmek sadece açmayı düzeltir oyunlara girerken yine hata ile karşılaşabilirisiniz. HP Victus'un Hybird modunda sıkıntı var. HP Müşteri Hizmetirini arayıp bildirin, aradığımda böyle bir sorun olduğunu
Güncelleme beklememi istediler. Yoğun istek olursa daha iyi olur

geç cevap için kusura bakmayın, teşekkür ederim deneyeceğim. ayrıca ben HP Müşteri Hizmetlerine ulaşamıyorum, eskiden çokça arayıp ulaşmışlığım var ancak şuan sadece mail yolu ile iletişim kurabiliyorum, ona da pek dönüş sağlanmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı