RTX 4070 model F/P ekran kartı önerisi

Smith Wesson

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba RTX4070 almayı düşünüyorum ama çok çeşitlilik var.
Fiyatı artan sıralama yaptığımda Gigabyte ve MSI Ventus modelleri çıktı karşıma hangisini önerirsiniz?

Merhaba RTX4070 almayı düşünüyorum ama çok çeşitlilik var.
Fiyatı artan sıralama yaptığımda Gigabyte ve MSI Ventus modelleri çıktı karşıma hangisini önerirsiniz?
AMD düşünürseniz 7800XT öneririm. Saf kart gücü olarak daha iyi 4070'den ama DLSS vs dersen o zaman iş değişiyor tabii.

AMD düşünürseniz 7800XT öneririm. Saf kart gücü olarak daha iyi 4070'den ama DLSS vs dersen o zaman iş değişiyor tabii.
Amd'den kurtulmak için alıyorum zaten kronik sorunlu olduğu söyleniyor bıktım usandım wattman, sistem arızası sorunlarından.

Amd'den kurtulmak için alıyorum zaten kronik sorunlu olduğu söyleniyor bıktım usandım wattman, sistem arızası sorunlarından.
Hocam 7 serisinde bu sorunlar pek kalmadı ama, bir NVİDİA ya geçsen fena olmaz. Hem değişiklik olur. Yazılım olsun teknoloji bakımından falan.

Hocam 7 serisinde bu sorunlar pek kalmadı ama, bir NVİDİA ya geçsen fena olmaz. Hem değişiklik olur. Yazılım olsun teknoloji bakımından falan.
Aynen öyle yazılım konusunda kafamız rahat olur en azından. Teşekkürler

Gigabyte RTX 4070 sipariş verdim

Arkadaşlar kutu içerisinden garanti belgesi çıkmadı sordum hepsiburada Ayaz teknoloji satıcısına fatura garanti belgesi yerine geçer diyor böyle bişey mi var?
Benim bildiğim arena bilgisayardı bunun servisi?
Belge yok bişey yok olası bir sorunda neyle nereye göndereceğiz bunu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…