RTX 4070 ne zaman alınmalı?

Shyankh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Mateview GT 34
Intel Core i5 12400F
MSI RTX 4070 Gaming X Slim
Asus Prime H610M-A D4
Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2)
WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD
ID-Cooling SE-214-XT
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze
RTX 4070 alacağım ama bunun için 11.11 indirimlerini mi, Black Friday'i mi yoksa RTX 4000 Super serisinin çıkmasını mı beklemeliyim?

RTX 4070 alacağım ama bunun için 11.11 indirimlerini mi, Black Friday'i mi yoksa RTX 4000 Super serisinin çıkmasını mı beklemeliyim?
Bütçe varsa RTX4000 Super serisini bekle.

bende bekliyorum herkes böyle beklese almasa mecbur düşürecekler şuan markaların a class modelleri 18-19bin civarında olması lazım bu fiyatlara düşerse bende alacağım.

Bende bekliyorum herkes böyle beklese almasa mecbur düşürecekler şu an markaların a class modelleri 18-19bin civarında olması lazım bu fiyatlara düşerse bende alacağım.

ASUS TUF Gaming modeli 20-21K'ya düşse yeter be, MSI Gaming X de olur.

20K bütçem var, 2024'te gelecek zamların altında kalmayayım.
20k'ya super alman imkansiz. Ustune komik olan sey Ti'larin Superden daha iyi olmasi gerekirken Superin daha iyi olucagi soyleniyor. Ti 25 26K'dan basliyorken Super 30 olur.

20k'ya super alman imkansiz. Ustune komik olan sey Ti'larin Superden daha iyi olmasi gerekirken Superin daha iyi olucagi soyleniyor. Ti 25 26K'dan basliyorken Super 30 olur.
Super alacağım demedim ki, çıkmasını beklemeli miyim dedim. Super'ler çıkınca normal modellerin fiyatları düşer mi diye, ama zaten zam da gelir 2024'te, mantıklı mı bilemedim.

Super alacağım demedim ki, çıkmasını beklemeli miyim dedim. Super'ler çıkınca normal modellerin fiyatları düşer mi diye, ama zaten zam da gelir 2024'te, mantıklı mı bilemedim.
Hocam bence degisim olmaz dolar articak onlarin fiyati dusup birbirini esitliyicek. Alin bence.

Hocam bence degisim olmaz dolar artacak onlarin fiyati dusup birbirini esitliyecek. Alin bence.
11.11'i bekleyeyim o zaman ya, Black Friday'i beklersem son şansım olur, onda da istediğim gibi bir indirim olmazsa ortada kalırım. 11.11'de alacağımı alayım o zaman, Black Friday ile riske atmayayım.

11.11'i bekleyeyim o zaman ya, Black Friday'i beklersem son şansım olur, onda da istediğim gibi bir indirim olmazsa ortada kalırım. 11.11'de alacağımı alayım o zaman, Black Friday ile riske atmayayım.
Aynen oyle hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…