RTX 4070 PC toplama önerisi

Bütçe
70.000
Anakartın önemi yok sıradan, 7500F kullanan kullanıcı için. RAM'leri özelleştirmek de pahalıya patlıyor. CARNAGE + KC3000 + Assassin King alıp, ileride güncellemesi daha mantıklı.
Anlamıyorum hocam zaten saydığınız özelleştirmeler ile alındığında önerdiğim sistemden daha pahalıya geliyor zaten? Daha uzatmanın anlamı yok carnage sistem o kadar para etmez.

Anlamıyorum hocam zaten saydığınız özelleştirmeler ile alındığında önerdiğim sistemden daha pahalıya geliyor zaten? Daha uzatmanın anlamı yok carnage sistem o kadar para etmez.
Bal gibi de ediyor ve aksini kanıtlayamıyorsun. KC3000 ve Assassin King özelleştirmesi yapın sadece diyorum zaten. RAM ve anakarta dokunulmaz, fahiş fiyata geliyor, iki firma için de konuşuyorum. Bu arada birkaç kişiye aldırdık biz o CARNAGE olanı son 3-4 gün içinde.

Hocam ikisi de 43.500 TL tutuyor özelleştirme yapınca. Super 7000'de ASUS Prime B650 varken ve 32 GB 6000MHz RAM'ler olurken Carganede MSI B620 anakart ve 16 GB 5200 MHz RAM oluyor.

Hocam ikisi de 43.500 TL tutuyor özelleştirme yapınca. Super 7000'de ASUS Prime B650 varken ve 32 GB 6000MHz RAM'ler olurken carganede MSI B620 anakart ve 16 GB 5200 MHz RAM oluyor.

Hee eğer şunu diyorsanız fiyat farkı anakart ve RAM'i arttırmaya değmez orası ayrı konu tabii.

Hayır etmiyor gözünün önünde olan bir şey için daha ne kanıtlanmasını bekliyorsun? Saydığın özelleştirmelerle sistemin fiyatı 43.200 lira ediyor zaten daha ne diye uzatıyorum ki...

Konu sahibinin muhakeme yeteneğinin hangisinin daha iyi olduğunu karar verebileceğini düşündüğüm için konudan müsaademi alıyorum iyi günler.

B650 ve RAM yükseltmesini yapmayacaksın işte. Kazık yersin o zaman. İleride takar arkadaş bir 16 daha. Şu an 16 yeterli zaten. Bu arada sizin attığınız 2x8, üstüne basa basa söylüyorum. DDR5'te 2x8 iyi değil 1x16'ya göre.

Tamam dediğim gibi konuyu ben anladım hocam. Sizin derdiniz zaten yükseltmelerin o fiyata değmeyeceğiymiş. Hocam benim attığımda 2x16 XPG 6000MHz var bu arada. İleride bir tane RAM takabilir ama anakart değiştirmesi sıkıntı olabilir.

@ProximusTwo anladım hocam teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam çok arada kaldım kaç tane sistem var pc mi toplasam hazırmı alsam hazır alsam ne alacam aşırı arada kaldım konu uzadıkça uzadı

Hocam çok arada kaldım kaç tane sistem var pc mi toplasam hazırmı alsam hazır alsam ne alacam aşırı arada kaldım konu uzadıkça uzadı
Hocam bu konu burda uzadıkça uzuyucak sistem toplama konularında genelde böyle oluyor benim size önerim arkadaşların attığı pclerin internet ortamlarında testlerine göz atman olucak.Yoksa burayı okudukça çok kafan karışıcak her markanın bir kusuru her parçanın bir yanlışı olduğunu görüp kararsız kalıcaksın.Atılan pclere göz at bilindik markalardan bilindik yerlerden almaya bak sadece ona göre elemeler yap kendince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…