Jacob STONE
Kilopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar merhaba,
Bu incelemeyi, ASUS, MSI gibi bilinen markaların dışında kalan kaliteli ürünleri tanıtmak amacıyla yapıyorum. Forumlarda bulunan kişilerin çoğu “Gainward alınmaz” şeklinde yorumlar yapmakta. İnternette de bu ürünün incelemesi pek bulunmuyor. En azından bu inceleme, ilgilenenlere az da olsa yardımcı olacaktır.
İncelediğim model “GS” versiyonu. GS olmayan model, soğutma açısından biraz daha zayıf.
Bu model kendi içinde ROG serisi kabul ediliyor!
Bu incelemeyi, ASUS, MSI gibi bilinen markaların dışında kalan kaliteli ürünleri tanıtmak amacıyla yapıyorum. Forumlarda bulunan kişilerin çoğu “Gainward alınmaz” şeklinde yorumlar yapmakta. İnternette de bu ürünün incelemesi pek bulunmuyor. En azından bu inceleme, ilgilenenlere az da olsa yardımcı olacaktır.
İncelediğim model “GS” versiyonu. GS olmayan model, soğutma açısından biraz daha zayıf.
Ürünün Artıları
- Testlerde en fazla 63°C sıcaklığa ulaşıyor ve bunu %30 fan devri (1195 RPM) ile sağlıyor. (1440p – 1080p testleri)
- Fan sesi, açık kasa montajda bile duyulmuyor.
- Şık ARGB tasarımı bulunuyor.
- İyi bir OC (overclock) imkânı sunuyor.
- Stok ayarlarda, OC yapmadan 2800 MHz üzeri hızlara çıkabiliyor.
Ürünün Eksileri
- Oldukça büyük boyutlara sahip (Kasamı kesmek zorunda kaldım. Alacakların ölçülere dikkat etmesini tavsiye ederim: 33-34 cm).
- Selef modellere göre TDP değeri daha yüksek; yaklaşık 20-25W fazla (FurMark testinde 220W).
- Ağırlık nedeniyle anakartta esneme yapabiliyor (Ekran kartı destek aparatı alınması kesinlikle önerilir).
Bu model kendi içinde ROG serisi kabul ediliyor!