2K 144Hz ekranda oyun oynamak için sistem toplamayı düşünüyorum. Yeni nesil AMD işlemci tercih edince otomatik olarak RAM ve anakart fiyatları katlanıyor. Dual 4070 ekran kartını AMD 5600X'in besleyebileceğini düşündüm. Anakarttan kısmak istemediğim için anakart sistemin geri kalanına nazaran biraz daha yüksek kaldı. Sistem detaylarım aşağıdaki şekilde. Bu sistem minvalinde hazır sistemler varsa veya daha F/P parça öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
G.Skill RipjawsV F4-4000C18D-16GVK 16 GB (2x8) DDR4 4000 MHz CL18 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Hard-core bir oyuncu olduğum söylenemez zaten. Genelde hikaye tabanlı veya online co-op oyunlar oynamayı seviyorum. Rekabetçi oyunları belki ancak arada sırada dead-match atacak kadar oynarım, bu yaştan sonra rank kasılmaz. :d