RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

Sıcaklık olarak fark olmaz neredeyse. Ancak satarken ucuza satarsın. TUF Gaming 3 fanlı ile Dual 2 fanlı arasında kalite farkı oluyor.

Vallahi hocam fiyat olarak direkt aynılar acaba stok gelince zamlı şekilde mi gelir? Beklemeli miyim yoksa diğer sistemi alınır mı? Bilemedim. Stoklar ne zaman yenileniyor onu da bilmiyorum.

Vallahi hocam fiyat olarak direkt aynılar acaba stok gelince zamlı şekilde mi gelir? Beklemeli miyim yoksa diğer sistemi alınır mı? Bilemedim. Stoklar ne zaman yenileniyor onu da bilmiyorum.
Yani beklerken bir şekilde bütçe yükseltip Nvidia da bakabilirsin. Yüksele de bilir.

Yani beklerken bir şekilde bütçe yükseltip NVIDIA da bakabilirsin. Yüksele debilir.

NVIDIA olarak 4070 de kalırım daha üstüne çıkmam pek gerek duymuyorum AMD tarafında da RX 7800 XT Max olur benim için şu anlık. Yükseltme yaparsam yeni jenerasyon geldiğinde o zaman düşünebilirim. RX 7800 XTli sisteme biraz zam gelse dahi yine de alınabilecek seviye de mi? Birkaç sisteme şimdiden 600-700TL zam gelmiş bile.

Anakart yükseltmesi vs yapınca yine 40 41k oluyor ki. 1 hafta öncesinde bu fiyata 4070 Super sistem vardı. Bilemiyorum bence değmez.

Anakart yükseltmesi vs yapınca yine 40 41k oluyor ki. 1 hafta öncesinde bu fiyata 4070 Super sistem vardı. Bilemiyorum bence değmez.

Şu anda alinabilecek 4070 Super var mı peki. RX 7800 XT almamayı mı öneriyorsunuz. Ne almalıyım sizce 40k bütçe ile.

Şu anda alinabilecek 4070 Super var mı peki. RX 7800 XT almamayı mı öneriyorsunuz. Ne almalıyım sizce 40k bütçe ile.
40'a bulamadım. Varsa da anakartı vs düşük vardır.

Şu şekilde 42.422 oluyor.

40'a bulamadım. Varsa da anakartı vs düşük vardır.

Şu şekilde 42.422 oluyor.

Eki Görüntüle 2241242

Hocam peki bu nasıl sadece SSD değiştirsem? 6 ay faizsiz taksitle alacağım için Gaming Gen TR'den alayım diyorum.

Attığım daha iyi. Ve daha ucuz. GameGaraj'dakini al bence.

Gamegaraj'da 6 ay faizsiz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…