RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

Bence şuan bir şey alma. Fiyatlar düşecek denmesine rağmen hala artıyor.

Bence şu an bir şey alma. Fiyatlar düşecek denmesine rağmen hala artıyor.

Hocam dediğiniz gibi fiyatlar hep artacak almadığım her gün benim zararıma değil mi? RX 7800 XTli sistemi alıp geçeyim diyorum 5000 serisi ve 8000 serisi geldiğinde o zaman yükseltmeler vs yapabilirim belki tabii ne kadar mantıklı olur bilemem.

Hocam Gaming Gen TR'den alacağım 6 ay faizsiz taksit mevcut ondan yararlanayim diyorum.
olabilir. Gayet mantıklı. Doğrusu bu shark 7a bu 40k civarı bütçeye göre alınabilecek en iyi bilgisayar gibi geldi. Ama 6 ay faizsiz taksit imkanı varsa kaçırmak saçma olur.

Olabilir. Gayet mantıklı. Doğrusu bu shark 7A bu 40k civarı bütçeye göre alınabilecek en iyi bilgisayar gibi geldi. Ama 6 ay faizsiz taksit imkanı varsa kaçırmak saçma olur.

GameGaraj'in taksit şeylerini göremiyorum hocam sen biliyor musun? Bir baksam belki alırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GameGaraj'in taksit şeylerini göremiyorum hocam sen biliyor musun? Bir baksam belki alırım.
hocam bu bilgisayar 41k'ya alabilirsiniz peşin olarak. Ama ne yazık ki taksitle almak isterseniz size bir fırsat sunmuyor. Ama yine de bir bakın isterseniz. (Alacaksanız yanına sıvı soğutucu alın derim.)

Sıvı soğutucuya gerek yok. Hava soğutma yeterli. Hatta bütçe çıkmazsa bir süre UV yaparak stok soğutucuyla kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…