RTX 4070 S ve i5 13600K sistem nasıldır?

24k

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, aşırı olduğunu düşündüğünüz ya da ekle-çıkar diye öneride bulunacağınız bir parça var mıdır?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-22 saat 22.30.23_915d90f1.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 61
Selamlar herkese, aşırı olduğunu düşündüğünüz ya da ekle-çıkar diye öneride bulunacağınız bir parça var mıdır?
Fiyatını kaba taslak hesaplasam bile pahalı olduğu belli.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/2BDYRP9J

53K yapıyor bu şekilde fiyat.

Nasıl bir marka hocam bu galax?

İkinci bir seçenek olarak da bir sistem daha atıcam.

Nasıl bir marka hocam bu galax?
Galax iyi markadır üzmez. 2 fanlı modeli ventus'tan ve zotac'dan iyi soğutur sorun yaşamazsınız.

2 sistem var 2. attığım güncelleştirmeler ile 56.500TL oluyor. 4070Tİ super var ama işlemcisi 7500F. İlk attığım ise 4070 super bulunduruyor ama işlemci 7800X3D.

Fiyatı ise 53K.

Bu arada ilerde ekran kartı değiştirebilirim falan derseniz 7800X3D daha mantıklı olacaktır. Çünkü 4070 super ve Ti super arasındaki performans farkı ile 7500F ve 7800X3D arasındaki performans farkını karşılaştırıcak olursak 7500F ve 7800X3D arasında daha fazla performans farkı var. Veya ben saf performans istiyorum derseniz amd'nin 7900XT kartına da bakılabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ilk attığınızda powersupply eksik, işlemci overkill gibi gözüküyor 4070S ye o işlemci biraz fazla gibi geldi. İkinci attığınız hazır sistemde ise darboğazdan korkuyorum, ayrıca 4070ti super olması çok güzel bi gözümü boyamadı değil.

PSU kasaya dahil. 2. sistem 2K ve 4K oynatacağı için darboğaz olmaz. 7800X3D çok güçlü evet 4090'ı bile çok rahat kaldırır. İlerde ekran kartı değiştirebilirim 4070Tİ super'den daha güçlü bir karta geçerim elimdekini satar diyosan 7800X3D tutulabilir veya rekabetçi veya FPS oyunları oynuyorsan BF gibi 7800X3D daha iyi performans verecektir.

Bu sisteme bakabilirsiniz ama böyle sistemler genelde 2K oynanan oyunlar için eğer FPS türü oyunlar oynuyorsanız 1080P'de yıllarca gider ama benim düşüncem para israfı olur ekran kartı ve işlemciden kısıp ekipmanlara yönelebilirsiniz.

Bütçe arttırıp 7900XT'de alabilirsin. RT performansı harici 4070Tİ super ile saf güç olarak aynı performansta.

Benim attığım daha iyi soğutu daha iyi ssd ram daha iyi boş bir öneri malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…