RTX 4070 satıp RX 7800XT alınır mı?

Hocam 2 gün içinde satın almaya karar verdim.

Umarım doğru seçimdir, şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim isterseniz elime ulaştığında daha satın almamıs olursanız RDR2 de deneyebilir ve deneyimlerimi söyleyebilirim.

Shutter sorunu hiç yaşamadım. Sadece dediğim gibi bir ara çok sık zaman aşımı hataları almıştım onun dışında nadiren rastlıyordum. Bütçeniz yok ise 7800XT'ye şans verin bence.

Teşekkür ederim isterseniz elime ulaştığında daha satın almamıs olursanız RDR2 de deneyebilir ve deneyimlerimi söyleyebilirim.
Olur tabiikide sağolun.

Shutter sorunu hiç yaşamadım. Sadece dediğim gibi bir ara çok sık zaman aşımı hataları almıştım onun dışında nadiren rastlıyordum. Bütçeniz yok ise 7800XT'ye şans verin bence.

9060XT ne diyorsunuz? Teknolojilerle FSR4 ile yani RX 7800XT'ye yetişemez mi? Çünkü vatan da indirimde şu an. 18000 TL gibi civarda.

@ugurbaba, 9060XT 16 GB öneririm. 7800XT saf güç konusunda önde olsa da teknoloji olarak geride. RT performansı, FSR 4 desteği ve yakında gelecek olan Redstone ile her türlü avantajlı.

@ugurbaba, 9060XT 16 GB öneririm. 7800XT saf güç konusunda önde olsa da teknoloji olarak geride. RT performansı, FSR 4 desteği ve yakında gelecek olan redstone ile her türlü avantajlı.

Hocam hepsini tekrardan geçin, önerdiklerimi yani. RTX 4070 2 fanlı satıp 3 fanlı bu modeline geçmek nasıl olur?

20000 TL'ye anlaştım. Ne bileyim smooth option, ve DLSS bırakamadım. Belki benim ekran kartında sıkıntı olduğu için NVIDIA'dan soğudum takılma sorunları yüzüden. Ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…