RTX 4070 sistem 2K'da mı 1080P'de mi iyi çalışır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
Bir PC topladım içinde.

- ASUS Dual RTX 4070.

• R7 7700 non-X'li
    • ASUS Prime B650-Plus
    • 32 GB RAM 6400MHz.
Ve M.2, sıvı soğutucu vs.

Burada takıldığım tek konu bazıları bu ekran kartına 2K diyor ama bazıları da 1080p için kullanılabilir diyor.
Ben daha çok FPS oyunları oynayan biriyim. Ara sırada hikayeli oyunlar. (ağırlıklı olarak FPS oyunları)

2K al 1080P'ye geçersin diyenler var ama yok öyle görüntü bozulur diyenler var.
Yani bayağı bir kafam karıştı.

Bir de ayrıca bir sorum olacak yukarıda ekran kartı ve işlemciye 1080p monitöre uyar mı, bir darboğazı var mıdır?

FPS oyunlarında görüntü kalitesinden ziyade hız ön plana çıkıyor. Bu yüzden FHD daha mantıklı olur. 2K 144 Hz almaktansa FHD 360 Hz almak çok daha iyi yani FPS oyunları için.

Darboğaz olmaz. FHD takıl FPS oyuncusu isen ağırlıklı. Ayrıca native çözünürlük en iyisi, görüntü bozulmaları ihtimal.
Anladım, bu sisteme önerebileceğiniz monitör var mıdır tam performans için.

240hz olursa iyi olur 10K civarı bir bütçem var monitör için.

FPS oyunlarında görüntü kalitesinden ziyade hız ön plana çıkıyor. Bu yüzden FHD daha mantıklı olur. 2K 144 Hz almaktansa FHD 360 Hz almak çok daha iyi yani FPS oyunları için.
Hikayeli bir oyuna geçtiğimde de sadece kalite açısından problem olucak değil mi? Darboğaz gibi bir muhabbet yok.

Anladım, bu sisteme önerebileceğiniz monitör var mıdır tam performans için.

240hz olursa iyi olur 10K civarı bir bütçem var monitör için.

Hikayeli bir oyuna geçtiğimde de sadece kalite açısından problem olucak değil mi? Darboğaz gibi bir muhabbet yok.
Benim o kadar yüksek Hz için önerim yok, ayrı konu acabilirsin. Yada diğer arkadaşlar biliyorsa önerir kanka.

Anladım teşekkür ederim. Monitör için bir öneriniz olursa çok sevinirim. (240hz) " 10 Bin TL Bütçe üstü olmasın"
Biraz daha çıkarsan burada bir canavar yatıyor :)

Param cebimde kalsın istersen

280 Hz ve kalite arıyorum dersen

Biraz daha çıkarsan burada bir canavar yatıyor :)

Param cebimde kalsın istersen

280 Hz ve kalite arıyorum dersen
24 veya 24.5 inç önerebilir misin.

24 veya 24.5 inç önerebilir misin.
240hz, 280 ve akıcılık benim için önemli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı