RTX 4070 sistem 70 derece oluyor

onurexe

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün arkadaşlarla Escape the Backrooms oynarken sistem çok ısındı arkadaşlarımınki 40-50 derece iken benimki 60-68 derece gördü. Bunun sebebi nedir? Ve sistemde sıvı soğutma olmasına rağmen.

Ekran kartı- Gigabyte RTX 4070 Super 12g.
İşlemci- Intel i5 14400F.

Hocam öncelikle kasa yeri ve şekli önemli bu değer çok aşırı anormal sayılmaz korkmayın arkadaşlarınızın kasa içeriği farklı olabilir fan soğutma gibi bu yüzden ben kasanın yeri ve grafik ayarlarından olduğunu düşünüyorum

Hocam öncelikle kasa yeri ve şekli önemli bu değer çok aşırı anormal sayılmaz korkmayın arkadaşlarınızın kasa içeriği farklı olabilir fan soğutma gibi bu yüzden ben kasanın yeri ve grafik ayarlarından olduğunu düşünüyorum.

Resim atayım hocam.

Hocam öncelikle kasa yeri ve şekli önemli bu değer çok aşırı anormal sayılmaz korkmayın arkadaşlarınızın kasa içeriği farklı olabilir fan soğutma gibi bu yüzden ben kasanın yeri ve grafik ayarlarından olduğunu düşünüyorum

Dosya Ekleri

• onur sistem.jpg
    onur sistem.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 40
Gayet iyi sıkıntı yok hocam yerinde bende Ti var 55 de falan oluyor yani ama sogutmam güçlü arkadaşlarınızın soğutması güçlü olabilir soğutmaniz yok (sıvı) sanirim.

Arkadışın birinde Trendyol PC var hocam bende de gördüğünüz gibi sıvı soğutmada var ve hocam boştaykende yani masaüstünde 50 derece görüyor normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı