onurexe Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #11 olympit10ss dedi: Hocam direk arka planda çalışan uygulamaları kapatın mesela EA falan wp Engine acık kalsın ve az MB olanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi nereden nasıl yapacağım biraz bilgisayar cahiliyimde yeni aldım çünkü.
olympit10ss dedi: Hocam direk arka planda çalışan uygulamaları kapatın mesela EA falan wp Engine acık kalsın ve az MB olanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi nereden nasıl yapacağım biraz bilgisayar cahiliyimde yeni aldım çünkü.
O olympit10ss Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #12 onurexe dedi: Hocam dediklerinizi nereden nasıl yapacağım biraz bilgisayar cahiliyimde yeni aldım çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan yazıyorum PC kapalı şuan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakabilirsiniz
onurexe dedi: Hocam dediklerinizi nereden nasıl yapacağım biraz bilgisayar cahiliyimde yeni aldım çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan yazıyorum PC kapalı şuan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakabilirsiniz
onurexe Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 olympit10ss dedi: Hocam telefondan yazıyorum PC kapalı şu an Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıvı soğutma montajı yanlış olmabilir mi?
olympit10ss dedi: Hocam telefondan yazıyorum PC kapalı şu an Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıvı soğutma montajı yanlış olmabilir mi?
O olympit10ss Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #14 onurexe dedi: Hocam sıvı soğutma montajı yanlış olmabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlış takılmaz masaüstünde 35-40 geçiyorsa bı danışın aldığınız yere dediğim gibi arka plan uygulamalarında kapatin.
onurexe dedi: Hocam sıvı soğutma montajı yanlış olmabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlış takılmaz masaüstünde 35-40 geçiyorsa bı danışın aldığınız yere dediğim gibi arka plan uygulamalarında kapatin.
onurexe Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #15 olympit10ss dedi: Yok hocam yanlış takılmaz masaüstünde 35-40 geçiyorsa bir danışın aldığınız yere dediğim gibi arka plan uygulamalarında kapatin. Genişletmek için tıkla... 49-50 oluyor hocam masaüstünde.
olympit10ss dedi: Yok hocam yanlış takılmaz masaüstünde 35-40 geçiyorsa bir danışın aldığınız yere dediğim gibi arka plan uygulamalarında kapatin. Genişletmek için tıkla... 49-50 oluyor hocam masaüstünde.