RTX 4070 sistem alınır mı?

Myshtig0

Centipat
Daha fazla  
RTX 4000 serili bir kasa almayı düşünüyorum oyun oynamak için. Bu sistem alınır mı ? Yoksa daha ucuza da aynı performansı verebilecek bir kasa bulunabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe sorarsanız da 40 binlerde ama zorlarsak 50 bine kadar yolu var.

DDR5 işlemci, DDR4 ram ve anakart.

40 bine DDR5 sistem mümkün diye düşünüyorum. 13400F DDR5 ram ve anakart ya da R7 7500F/7600 ve DDR5 ram ve anakart.

İfadeler: G2D
İşlemcide 13600K/KF, PSU 700 WATTT, RAM 2X16 GB, SSD 1 TB, İyi bir hava soğutma veya 240 MM sıvı soğutma, anakartta da biraz daha iyi bir sistem alınabilir 40-50 bin TL bandında bence. Değişik sitelerde özelleştirilebilir hazır sistemlere de bakmayı ihmal etme. Ekran kartında Zotac markası da iyidir ve fiyatı daha uygun oluyor genelde MSI, ASUS ve GIGABYTE markasına göre.

Fena sayılmaz fiyatı da bir nebze iyi ancak işlemci biraz daha iyi olabilirmiş. RTX 4070 için oldukça düşük bir işlemci. Eğer kasa sadece bu sitede yer alıyorsa stok zaten tükenmiş. Ayrıca daha iyisini bulabilirsin...

kendim toplamaya kalksam diyorum ama parçalardan anlamadığım gibi fiyatı da bayağı çıkıyor diye bir şey yapamıyorum ama hazırlardan da anlamıyorum bazı parçalar düşük kalıyor falan ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

Sana cevap verildi, daha ucuza daha iyisini alabileceğin söylendi, ya daha ucuzlu olanı alacaksın ya da 50k paranın tamamını iyi bir şekilde kullanmak için etiketlediğim arkadaşı ya da başka birisinin tek tek toplamasını beklemen lazım.

Birisini etiketlediğinizi görmemiştim. Arkadaşa cevap vermek istemiştim sadece. Neden agresif cevap verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…