RTX 4070 sistem alınır mı?

Fahreinheit

Decapat
Daha fazla  
Selamlar,
Uzun zamandır bilgisayar aramaktayım içine girdikçe adeta çıkmaz sokağa giriyorum. Son olarak bugün vatana gittiğimde ekteki bilgisayarı buldum. Acaba tavsiye eder misiniz yoksa bu fiyatı aşmayacak şekilde önerebileceğiniz sistem verir misiniz?
Not: GTA 6 oynamak istiyorum.

AMD R5 7500F - RTX 4070 - A620M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aslında alınabilir temel bileşenler gayet iyi. Tek eksik iyi bir soğutucu. Terciden sıvı soğutucu olmazsa hava soğutucu da olabilir iyisinden.

4070 Super olsaymış bari. Kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir sistem.

7800 XT sistem toplanır bu fiyata, ha şimdi diyeceksin ki AMD istemiyorum o zaman al geç yapacak bir şey yok.

Selamlar,
Uzun zamandır bilgisayar aramaktayım içine girdikçe adeta çıkmaz sokağa giriyorum. Son olarak bugün vatana gittiğimde ekteki bilgisayarı buldum. Acaba tavsiye eder misiniz yoksa bu fiyatı aşmayacak şekilde önerebileceğiniz sistem verir misiniz?
Not: GTA 6 oynamak istiyorum.

4070 Super olsaymış bari. Kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir sistem.

7800 XT sistem toplanır bu fiyata, ha şimdi diyeceksin ki AMD istemiyorum o zaman al geç yapacak bir şey yok.

Açıkçası öyle bir ayrımın yok sadece bu aralar bu konu hakkında çok daraldım ne alacağımı şaşar oldum ve maalesef ki fiyatlar konusunda da aradığımı bulmakta zorluk çekiyorum. Eger ki tavsiyeniz varsa link atma şansınız var mıdır?

Aslında alınabilir temel bileşenler gayet iyi. Tek eksik iyi bir soğutucu. Terciden sıvı soğutucu olmazsa hava soğutucu da olabilir iyisinden.
Sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum

4070 SLI sistem bulamadık açıkçası 7800XT'yi kontrol ediyorum 45 bandlarında Intel işlemcili varlar.

Yazdığımı okudun mu? Parça parça toplarsan 45k bandında 4070s sistem toplanır demişim. 7800XT sistemler 40kdan başlıyor ve 4070'den daha iyi. Eğer 4070s alamıyorsan 7800XT al geç.

Yazdığımı okudun mu? Parça parça toplarsan 45k bandında 4070s sistem toplanır demişim. 7800XT sistemler 40kdan başlıyor ve 4070'den daha iyi. Eğer 4070s alamıyorsan 7800XT al geç.

Kusura bakma tekrar bakınca fark ettim muhtemelen 7800XT hazır sistem alıp yoluma devam ederim en azından GTA6 oynama kafasındayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı