M merdo35 Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:05 #11 Zynkisdeath dedi: V-Sync'i oyun ayarlarından bakman lazım hocam. Genişletmek için tıkla... hocam şuan işteyim akşam eve gidince bakayım ama muhtemelen kapalıdır cs de xantares configini kullanıyorum
Zynkisdeath dedi: V-Sync'i oyun ayarlarından bakman lazım hocam. Genişletmek için tıkla... hocam şuan işteyim akşam eve gidince bakayım ama muhtemelen kapalıdır cs de xantares configini kullanıyorum
Zynkisdeath Attopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:16 #12 merdo35 dedi: Hocam şu an işteyim akşam eve gidince bakayım ama muhtemelen kapalıdır CS de xantares Config'ini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi günler.
merdo35 dedi: Hocam şu an işteyim akşam eve gidince bakayım ama muhtemelen kapalıdır CS de xantares Config'ini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi günler.
A ahmet selim Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:17 #13 Bu anakarta amd işlemci takamazsınız. lga 1700 soketi hatırladığım kadarıyla 14. nesil intel işlemcileri destekliyor en son.
Bu anakarta amd işlemci takamazsınız. lga 1700 soketi hatırladığım kadarıyla 14. nesil intel işlemcileri destekliyor en son.
M merdo35 Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:19 #14 ahmet selim dedi: Bu anakarta amd işlemci takamazsınız. lga 1700 soketi hatırladığım kadarıyla 14. nesil intel işlemcileri destekliyor en son. Genişletmek için tıkla... hocam biraz baktım evet takamıyoruz am5 anakarta geçmem lazım
ahmet selim dedi: Bu anakarta amd işlemci takamazsınız. lga 1700 soketi hatırladığım kadarıyla 14. nesil intel işlemcileri destekliyor en son. Genişletmek için tıkla... hocam biraz baktım evet takamıyoruz am5 anakarta geçmem lazım