RTX 4070 sistem için parça önerisi

Frangrance

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba, cuma günü İncehesap Gaming gecesinden ASUS Dual RTX 4070 OC, R5 7600 ve ASUS TUF B650-Plus parçalarını aldım(26700 tuttu). Geriye kalan parçalar konusunda forumdan yardım almak istedim. RAM, SSD, PSU, kasa önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 5-6k civarı.

Hocam RAM'ler falan ışıklı mı tercih edersiniz yoksa ışıksızmı (ışıksız daha ucuz ama daha kötü gözüküyor).

Hocam RAM'ler falan ışıklı mı tercih edersiniz yoksa ışıksızmı (ışıksız daha ucuz ama daha kötü gözüküyor).
Şuan için ucuz olması benim için görselden daha önemli. Çünkü daha 2k monitor satın alacağım.

Şu an için ucuz olması benim için görselden daha önemli. Çünkü daha 2K monitor satın alacağım.

Tamamdır hocam bakıyorum şu anda yazacağım size.

Hocam baktımda o fiyat bandına PSU falan sığmaz büyük ihtimal. 850W PSU'lar 3K civari bir Dual kit RAM'ler DDR5 için 2K civari kasa ve SSD para kalmıyor diyebilirim.

6 ay kadar tek slot ram gitsem çok sıkıntı yaşatır mı? 850w bu sistem için fazla olmaz mı? Kasa ve ssd ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…