T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #11 fomerpasa dedi: ASUS veya MSI bu arada sistem iyi ama anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS veya MSI'in giris seviye ekran kartini alma reis pişman olursun.
fomerpasa dedi: ASUS veya MSI bu arada sistem iyi ama anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS veya MSI'in giris seviye ekran kartini alma reis pişman olursun.
fomerpasa Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #12 TmpEgemen dedi: ASUS veya MSI'in giris seviye ekran kartini alma reis pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Hangi markaları tavsiye ediyorsun zaten pişman olacağımıda sanmıyorum Intel HD Graphics 4400'den geçiyorum çağ atlıycam
TmpEgemen dedi: ASUS veya MSI'in giris seviye ekran kartini alma reis pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Hangi markaları tavsiye ediyorsun zaten pişman olacağımıda sanmıyorum Intel HD Graphics 4400'den geçiyorum çağ atlıycam
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #13 fomerpasa dedi: Hangi markaları tavsiye ediyorsun zaten pişman olacağımıda sanmıyorum Intel HD Graphics 4400'den geçiyorum çağ atlıycam Genişletmek için tıkla... MSI Kart almayın çoğu ısınma sorunlu ve pahalı. Alıyorsanız Galax, Zotac gibi markalar alın. ASUS MSI 4070 alırsanız aynı fiyata Gainward 4070s alabiliyorsunuz.
fomerpasa dedi: Hangi markaları tavsiye ediyorsun zaten pişman olacağımıda sanmıyorum Intel HD Graphics 4400'den geçiyorum çağ atlıycam Genişletmek için tıkla... MSI Kart almayın çoğu ısınma sorunlu ve pahalı. Alıyorsanız Galax, Zotac gibi markalar alın. ASUS MSI 4070 alırsanız aynı fiyata Gainward 4070s alabiliyorsunuz.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #14 fomerpasa dedi: Hangi markaları tavsiye ediyorsun zaten pişman olacağımıda sanmıyorum Intel HD Graphics 4400'den geçiyorum çağ atlıycam. Genişletmek için tıkla... Galax Gigabyte veya INNO3D olabilir.
fomerpasa dedi: Hangi markaları tavsiye ediyorsun zaten pişman olacağımıda sanmıyorum Intel HD Graphics 4400'den geçiyorum çağ atlıycam. Genişletmek için tıkla... Galax Gigabyte veya INNO3D olabilir.