RTX 4070 sistem önerisi

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1660 Ti Monster laptopumdan 4070 toplama PC'ye geçmeyi düşünüyorum bu yazın. İnternette https://pcpartpicker.com/list/fbqCNc şöyle bir PC topladım. En ucuz hangi siteden olur bilmiyorum. Normalde mağazadan almayı seven birisiyim fakat bu sefer internetten olacak gibi. Anakart ile soğutucu düşürülse modeli belki daha ucuz olabilir. Fakat şu an 35 bin altı olmaz ise alamam gibi yazın. 4070 fiyatı ne kadar düşer ve bu sistem ne değiştirilse ucuz olur onu söylerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• msedge_bcuGJqTkzO.png
    83,7 KB · Görüntüleme: 86
Uyumluluk bakmak için. Çoğu sitede olmuyor bu bütün modeller.
Uyumluluk açısından bakılabilir fakat buraya da danışabilirsin zaten. Yurt Dışında yaşamadığın için buradan satın almana gerek yok. 35K'ya monitör dahil değilse güzel sistem toplanabilir.

Uyumluluk açısından bakılabilir fakat buraya da danışabilirsin zaten. Yurt Dışında yaşamadığın için buradan satın almana gerek yok. 35K'ya monitör dahil değilse güzel sistem toplanabilir.

Ben zaten hangi siteden alayım diye sordum. Dolarla maaş almıyoruz sonuçta

@Ahmsef Bu şekil toplayabilirsin.

Hocam hepsini teker teker sepete mi atacağım. Biri 3 hafta sonra gelip diğeri 1 günde gelirse sıkıntı

Hocam ayrıca 5800x3D öneriyorlardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…