B buracmanicas Yoctopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #11 Teşekkürler peki bu proart rtx 4070 sanırım render ve tasarımcılar için üretilmiş.Oyunlarda performans kaybı olmaz değil mi ?
Teşekkürler peki bu proart rtx 4070 sanırım render ve tasarımcılar için üretilmiş.Oyunlarda performans kaybı olmaz değil mi ?
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #12 buracmanicas dedi: Teşekkürler peki bu proart rtx 4070 sanırım render ve tasarımcılar için üretilmiş.Oyunlarda performans kaybı olmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... GPU işlemcisi normal 4070'lerde bulunanlar ile aynı, oyunlarda kayıp olmaz.
buracmanicas dedi: Teşekkürler peki bu proart rtx 4070 sanırım render ve tasarımcılar için üretilmiş.Oyunlarda performans kaybı olmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... GPU işlemcisi normal 4070'lerde bulunanlar ile aynı, oyunlarda kayıp olmaz.
B buracmanicas Yoctopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #13 Peki şuan için 1*16 ile alıp devam etsem daha sonra 1 tane daha 16 lık alsam sorun yaratırmı
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #14 buracmanicas dedi: Peki şu an için 1*16 ile alıp devam etsem daha sonra 1 tane daha 16'lık alsam sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz zaten Dual channel gibi bir sorunda yok DDR5'te.
buracmanicas dedi: Peki şu an için 1*16 ile alıp devam etsem daha sonra 1 tane daha 16'lık alsam sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz zaten Dual channel gibi bir sorunda yok DDR5'te.
umuruzun Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 71 3 Ocak 2024 #15 buracmanicas dedi: Peki şuan için 1*16 ile alıp devam etsem daha sonra 1 tane daha 16 lık alsam sorun yaratırmı Genişletmek için tıkla... Aynı marka model ram olursa daha sağlıklı olduğunu biliyorum ama aynı mhz değerlerine sahip farklı ram'de takabilirsin sonrasında. Eğer tam bütçeni söylersen ne şekilde özelleştirme yapman gerektiğine bakabiliriz.
buracmanicas dedi: Peki şuan için 1*16 ile alıp devam etsem daha sonra 1 tane daha 16 lık alsam sorun yaratırmı Genişletmek için tıkla... Aynı marka model ram olursa daha sağlıklı olduğunu biliyorum ama aynı mhz değerlerine sahip farklı ram'de takabilirsin sonrasında. Eğer tam bütçeni söylersen ne şekilde özelleştirme yapman gerektiğine bakabiliriz.
B buracmanicas Yoctopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #16 O kasayı büyük ihtimal zar zor alacağım.Elimdeki 20 günlük iphone 13 ü satıp alacağım ))
umuruzun Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 71 3 Ocak 2024 #17 buracmanicas dedi: O kasayı büyük ihtimal zar zor alacağım.Elimdeki 20 günlük iphone 13 ü satıp alacağım )) Genişletmek için tıkla... Dostum geçmiş olsun 39700₺ olmuş sistem. Derin gaming.gen.tr iş başında heralde
buracmanicas dedi: O kasayı büyük ihtimal zar zor alacağım.Elimdeki 20 günlük iphone 13 ü satıp alacağım )) Genişletmek için tıkla... Dostum geçmiş olsun 39700₺ olmuş sistem. Derin gaming.gen.tr iş başında heralde
B buracmanicas Yoctopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #18 Hocam bunedir ya ben mesaj atınca zam yaptılar görüp
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #19 buracmanicas dedi: Hocam bu nedir ya ben mesaj atınca zam yaptılar görüp. Genişletmek için tıkla... Sunrise olanı özelleştirip alın o zaman hocam.
buracmanicas dedi: Hocam bu nedir ya ben mesaj atınca zam yaptılar görüp. Genişletmek için tıkla... Sunrise olanı özelleştirip alın o zaman hocam.