Eyvallah hocam.Hocam sosyaldeki konulara göz atın soğutucu için
Eevt bu beklediğim yorumlardan biriydi. Ekran kartını bekletmeyi planlıyorum. Diğerlerini alacağım sanırım netkelştirdiğimde. Çok abes duran bir parça olmasın diye uğraşıyorum. Dediğiniz gibi cidden farklı bir boyut olmuş. Umarım fiyatları aşağı yönlü etkiler.50 serisi ekran kartları açıklandı ve fiyat olarak herkesi şok etmiş durumda. Bence bi 5070'in ülkemizde ne kadar olacağı beklenmeli. Multi Frame Generation çok başka bir mevzu olmuş.
Soğutucu olarak arctic liquid freezer III 360 alın arkanıza bakmayın.
Aynı fikirdeyim bekleyeceğim bu sırada diğer parçalarımı tamamlayayım amaHam kas gücü olarak fark varmı klasik Nvidia bildiğiniz gibi. Her zaman AI... Sunumda kaç kere AI dediler sayamadım bile ama Multi Frame Generation görüntüyü çamur yapmazsa ki yine bir çok güncelleme geliyor yapmayacak gibi duruyor çok saçma iyi bir olay. Görüntü iyileştirmeleri vs vs geliyor vram daha az tüketilcek falan filan. Bunların hepsi 40 serisine de gelicek ama Multi Frame Generation 50 serisine özel. 1 ay önce 4080s aldım kafamı dağlara taşlara vuruyorum 5080 beklemediğim için. Bizi çok ters köşeye yatırdı Nvidia. AMD'nin üstüne çok güzel toprak attı. Mutlaka ama mutlaka 5070 bekleyin Amerika fiyatları çok komik gerçekten. Ülkemize nasıl yansır mutlaka görmek lazım. 5070 kesinlikle beklenmeli. Şubatta çıkacak 5070 ve 5070ti.
Kule tipi değil gökdelen tipi fan olsa arctic liquid freezer III olamazEevt bu beklediğim yorumlardan biriydi. Ekran kartını bekletmeyi planlıyorum. Diğerlerini alacağım sanırım netkelştirdiğimde. Çok abes duran bir parça olmasın diye uğraşıyorum. Dediğiniz gibi cidden farklı bir boyut olmuş. Umarım fiyatları aşağı yönlü etkiler.
AMD Ryzen 7 7800X3D işlemciyi tutar mı hocam bazı yorumlarda 240 mm veya bazı 360 mm soğutucuların kule tipi fanların performansına ancak ulaştığı söyleniyordu.
Çok iyi o zaman soğutucuyu da netleştirdimKule tipi değil gökdelen tipi fan olsa arctic liquid freezer III olamaz.
Zaten dediğim soğutucuyu araştırın sizinde içinize sinecektir. Diğer parçalarda hangi ürünleri düşünüyorsunuz?Çok iyi o zaman soğutucuyu da netleştirdim
İşlemci: Ryzen 7 AMD Ryzen 7 7800X3DZaten dediğim soğutucuyu araştırın sizinde içinize sinecektir. Diğer parçalarda hangi ürünleri düşünüyorsunuz?
İşlemci: Çok güzel bende kullanıcısıyım tam bir canavar.İşlemci: Ryzen 7 AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: (MSI Pro B650M-P AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart)
(MSI B650M Gaming Plus WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart)
Bellek: (XPG 48GB(2x24) Lancer Blade Beyaz RGB EXPO 6400mhz CL32 DDR5)
(Kingston Beast KF560C30BBEK2-16TR 16GB (2x8) DDR5 6000Mhz CL30 Siyah)
Ekran Kartı: (Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super WindForce MAX OC 16G 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı,)
(Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce 12G OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı)
Sıvı Soğutucu:
Arctic Liquid Freezer III - 360 Intel/AMD Uyumlu
(Arctic Liquid Freezer III - 420 A-RGB Intel/AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü)
(Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu)
(DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu)
Kasa:
Lian Li Lancool 216 Mesh White ARGB Tempered Glass
Lian Li Lancool 206 Mesh Beyaz
Cooler Master MB520 RGB Tempered Glass White
NZXT H5 Elite Tempered Glass RGB
PowerSupply: MSI 850 W 80 plus Gold (Halihazırda Mevcut)
Bu şekilde hocam